30 / 04 / 2024

Habib Azimi

Habib Azimi

PGA Group Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Pouria Mohseni, Habib Azimi tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu.

Power Pipe Spadana İR İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Power Pipe Spadana İR İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Azimeh Haroun Alrashidi, Habib Azimi tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Çakar, Fatih Günay ve Habib Yalnız ortaklığında kuruldu.

Azimi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Azimi İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Hasan Dara tarafından kuruldu.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Hatay Büyükşehir'den 61.3 milyon TL'ye teleferik yapım işi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arası 1100 metre uzunlukta teleferik yapımı ve 22 yıla kadar işletilmesini 61 milyon 312 bin 515 TL muhammen bedelle ihale ediyor.

Habib Aşık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habib Aşık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Habib Aşık tarafından kuruldu.

Hatay'a teleferik geliyor! İhalesi 3 Kasım'da!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arasında teleferik projesi inşa edecek. Projenin ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ak Yıldızlar Proje Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldızlar Proje Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Habib Taştan, Lütfullah Yakın ve Oğuz Okumuş ortaklığında kuruldu.

Perla Home İnşaat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Perla Home İnşaat Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Habib Yalnız tarafından kuruldu.

Proaktif Beton Ve İş Makineleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proaktif Beton Ve İş Makineleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Şişman, Habib Kavak ve Taner Ergün ortaklığında kuruldu.

Heaven İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heaven İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Adım Habib ve Touseef Ahmad ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Sivas Zara'ya 642 konut müjdesi!

AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Zara'da incelemelerde bulundu. Soluk, ilçede yapılması planlanan 642 konut inşaatının 650 günde tamamlanacağını söyledi.

Belva Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Belva Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Harish Shankarrao Wadkar ve Ali Habib Ali Mohamed Kukar ortaklığında kuruldu.

Habib Azimi Haberi

Habib Azimi

PGA Group Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Pouria Mohseni, Habib Azimi tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de kuruldu. 


PGA Group Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Kurum ve kuruluşların, gereksinimlerini karşılamak amacıyla, yurt içinden ve yurt dışından her türlü ticari emtia,hammadde ve malzemenin  alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. Uluslar arası alanda çeşitli iş  kollarında faaliyet gösteren firmalarla iletişim kurarak birlikte ortak işler yapmak, kendi adına ve ya onlar adına komisyon karşılığında her türlü ticari emtianın hammaddenin alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. Yurtiçinde ve yurtdışındaki firmalardan distribütörlük, acentelik ,bayilik ve  mümessillikler alabilir veya verebilir . İştigal konuları ile ilgili yurtiçinde ve yurtdışında distribütörlük, acentelik ,bayilik verebileceği gibi çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren  Türkiye'de ve ya yurt...