09 / 05 / 2024

Habitat Alemdağ habitat inşaat

Habitat Alemdağ habitat inşaat

Habitat İnşaat imzası ile hayata geçirilen Habitat Alemdağ satış ofisi ile 0212 283 80 80 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Proje toplam 127 adet daireden oluşuyor.

Habitat Evler Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin 24 ay vade avantajıyla! 

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Habitat Evler'de yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Habitat İstanbul Organik Gübre Üretim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Habitat İstanbul Organik Gübre Üretim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Vacip Kahveci tarafından kuruldu.

Habitat Evler'de yüzde 10 indirim fırsatı! Göl manzaralı son 10 villa!

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Habitat Evler'de yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Göl manzarasıyla dikkat çeken Habitat Evler'de son 10 villanın satışı devam ediyor...

Habitat Taahhüt Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habitat Taahhüt Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Can Özülkü tarafından kuruldu.

Habitat Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul şubesi açıldı!

Habitat Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Umut Evleri Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri'ne aday!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 ailenin Umut Evleri konut projesi Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri’nin 10 finalistinden biri oldu.

Habitat III'te dünya kentlerinin sorunları tartışılıyor!

Habitat III toplantısında, büyük kentlerin sorunları ve kentlerde artan yoksulluk tartışılacak. Toplantıda ayrıca küresel ısınma ile mücadeleye katkı sağlayacak “yeni kentsel gündemin” belirlenmesi hedefleniyor.

Mehmet Ergün Turan'dan Habitat Günü mesajı!

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun 1985 yılında aldığı kararla her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi günü Dünya Habitat Günü olarak kutlanıyor. TOKİ Başkanı M.Ergün Turan’ın Habitat günü dolayısıyla yazılı açıklamada bulundu.

N Habitat ve UIA Dünya Mimarlık ve Konut Günü'nün teması belirlendi!

Her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi günü, Birleşmiş Milletler İnsan Yerleşimleri Programı (UN Habitat) ve Uluslararası Mimarlar Birliği‘nin (UIA) ortak ve paralel etkinlikleri olarak "Dünya Mimarlık ve Konut Günü" kutlanmakta.

Habitat Park Avcılar'da 300 bin TL'ye!

Belde Grup tarafından Avcılar'da inşa edilecek Habitat Park projesi 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. Projede 2+1 daire tipleri yer alıyor.

Habitat Mesire Yerleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habitat Mesire Yerleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Polat ve Arif Arduç ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Şişli, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Habitat 5 yılda 45 mağazaya ulaşacak!

Habitat Türkiye, 45 mağazaya çıkmak için kolları sıvadı. İstanbul'da prestijli caddelerde mağaza açmak istediklerini söyleyen CEO Funda Akın, "45 yılda 45 mağazaya ulaşmak için planlarımızı yaptık. Bayilik vererek hızla büyüyeceğiz" dedi.

Habitat Mobilya mağaza sayısını 45'e çıkartacak!

Habitat Türkiye, 45 mağazaya çıkmak için kolları sıvadı. İstanbul'da prestijli caddelerde mağaza açmak istediklerini söyleyen CEO Funda Akın, "45 yılda 45 mağazaya ulaşmak için planlarımızı yaptık. Bayilik vererek hızla büyüyeceğiz" dedi..

Habitat Alemdağ habitat inşaat Haberi

Habitat Alemdağ habitat inşaat

Alemdağ'da inşa edilen Habitat Alemdağ Konutları 3 blok halinde inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 87 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan Habitat Alemdağ Evleri'nde 52 adet 2 oda 1 salon ve 75 adet 3 oda 1 salon olmak üzerine toplam 127 adet daire bulunuyor.


Habitat Alemdağ satış ofisi telefon numarası 0212 283 80 80 olarak belirlendi. Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen projede 500 metrekare 2 adet bahçe ve otopark da mevcut.


Habitat İnşaat imzasıyla yükselen Habitat Alemdağ projesinde 2 oda 1 salon dairelerin alanları 87 metrekare, 3 oda 1 salon dairelerin ise 115, 120, 125 ve 135 metrekareden oluşuyor. 


Habitat Alemdağ satış ofisi

Tel: (0212) 283 80...