20 / 05 / 2024

Hac Mahal Turizm adres

Hac Mahal Turizm adres

Hac Mahal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ömer Tokdemir, Abdulvaris Hoten, Hamood Moqbel Nasr Al-Kamel ve Akhlas Sultan Hamıd Alı tarafından 200 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Uveys Turizm Hac Umre Seyahat Acentelik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Uveys Turizm Hac Umre Seyahat Acentelik Hizmetleri Limited Şirketi Sultangazi’de 300.000.00 TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Şahin ve Eyüp Erçel ortaklığıyla kuruldu.

Tiny Mahal Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Mahal Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Efe Arslan tarafından kuruldu.

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 15 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Demircan, Mustafa Özen ve Samıra Seyfı ortaklığında kuruldu.

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Taştan ve Rıfat Taştan ortaklığında kuruldu.

Oga Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oga Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Akatoğlu ve Hacı Ömer Öztaşkın ortaklığında kuruldu.

Tim Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tim Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emine Erdem ve Hacı Bayrak ortaklığında kuruldu.

Hacıbayram Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbayram Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Erim Özdemir ve Murat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Hacıfeyiz İnşaat Turizm Gıda Tarım Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıfeyiz İnşaat Turizm Gıda Tarım Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Hacıfeyiz tarafından kuruldu.

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Emrah Köseoğulları tarafından kuruldu.

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram ve Osman Aydemir ortaklığında kuruldu.

İntegral Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İntegral Turizm İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Hacısalihoğlu tarafından kuruldu.

Base Events Snaks Drinks Gıda Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base Events Snaks Drinks Gıda Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Üst ve Hacı Harun Birben tarafından kuruldu.

Türki Manasik Turizm Hac Umre Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

Türki Manasik Turizm Hac Umre Organizasyonları Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Achraf Lasry tarafından kuruldu.

Hac Mahal Turizm adres Haberi

Hac Mahal Turizm adres

Hac Mahal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ömer Tokdemir, Abdulvaris Hoten, Hamood Moqbel Nasr Al-Kamel ve Akhlas Sultan Hamıd Alı tarafından 200 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.


Hac Mahal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek.  b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak....