28 / 04 / 2024

Hacı Mehmet Alkan Camii açıldı mı

Hacı Mehmet Alkan Camii açıldı mı

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü'nde yapımı tamamlanan Hacı Mehmet Alkan Camii kompleksi hizmete açıldı.

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Mehmet Mir ve Raheleh Ghasemı Sorak ortaklığında kuruldu.

Kutluer Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutluer Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mehmet Kutluer tarafından kuruldu.

Mehmet Levent Hacıislamoğlu, İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Aslıhan ÜTE'nin yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Levent Hacıislamoğlu atandı. 

Hacı Mehmet Alkan Camii açıldı!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü'nde yapımı tamamlanan Hacı Mehmet Alkan Camii kompleksi hizmete açıldı.

Ertop İnşaat'ın acı günü! Mehmet Ertuğrul vefat etti!

Merhume Nazmiye ve Hacı Mehmet Ertuğrul'un oğulları Mehmet Ertuğrul vefat etti. Ailesi ve Ertop İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Yalova'da 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Yalova Satış Memurluğu tarafından Yalova Hacımehmet Köyü'nde yer alan 3 bin 80 metrekare büyüklüğündeki arsa 6 milyon 776 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Üsküdar Arakiyeci Hacı Mehmet Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Arakiyeci Hacı Mehmet Mahallesi, 204 ada, 71, 72, 7, 8 parseller ve 60 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Avrasya Port Hotel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Port Hotel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Birdal, Cuma İçten ve Hacı Mehmet Baykurt ortaklığında kuruldu. 

Kadir Yiğit Bayraktar vefat etti!

İTO 16. dönem Emlak Müşavirleri Meclis Üyesi Hacı Mehmet Bayraktar'ın yeğeni Kadir Yiğit Bayraktar vefat etti.

Mag Group İnşaat Yapı Dekorasyon Uluslararası Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Group İnşaat Yapı Dekorasyon Uluslararası Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi Hacı Mehmet Bölükbaşıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kırşehir SGK'nın yeni binası aynı arsaya yapılacak!

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Mehmet Akdeniz, eskisinin yıkılacağı SGK binasıyla ilgili konuştu. Akdeniz, yeni binanın aynı arazi üzerine yapılacağını belirtti.

Yalova Hacı Mehmet Ovası imara açıldı!

Yalova Belediye Meclisi tartışma yaratacak imar kararı aldı. 1999 depreminden en çok etkilenen Yalova Hacı Mehmet Ovası imara açıldı.

Hacı Mehmet Alkan Camii açıldı mı Haberi

Hacı Mehmet Alkan Camii açıldı mı

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Hacı Mehmet Alkan Camii kompleksi gerçekleşen tören ve dualarla hizmete açıldı.

Antakya Gazetesi'nden Mehmet Özgün'ün haberine göre; Tayfur Sökmen Kampüsü'nde inşaatı biten Hacı Mehmet Alkan Camii Kompleksi, Hatay Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’nun okuduğu dua sonrasında düzenlenen törenle hizmetle açıldı.

Açılışta konuşan Hatay Valisi Rahmi Doğan, caminin temelinin atılmasından tamamlanma süresine kadar geçtiğimiz süre içerisinde katkı yapan herkese teşekkürlerini iletti.

Açılışa Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı, Ak Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Hatay MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya ile il protokolü, STK’lar, MKÜ personeli ve öğrenciler katılım...