03 / 05 / 2024

Hacıkadın Deresi nerede

Hacıkadın Deresi nerede

Türkiye'nin en sıra dışı kentsel dönüşüm projesi Ankara Keçiören'deki Hacıkadın Deresi üzerinde hayata geçiyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, projeyle ilgili bilgi verdi.

Akıl almaz yöntemle 126 milyon lirayı çalan kadının kimliği ve gizlendiği adresi deşifre edildi

Almanya'da çalıştığı şirketten 8.2 milyon euro çalan kadının kimliği ve paralarla kaçtıktan sonra nerede gizlendiği ortaya çıktı. Alman polisi hırsızlık olayının şüphelisinin Yasemin Gündoğan olduğunu ve genç kadının paralarla birlikte Türkiye'ye kaçtığını tespit etti.

Fatih Hacıkadın Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Fatih ilçesi, Hacıkadın Mahallesi, 2899 ada, 5 ve 6 parsellerin bir kısmında Voynuk Şucuattin Camii?nin ihyasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Keçiören Hacıkadın'da hak sahipleri tapularına kavuştu!

Keçiören Hacıkadın Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi alanında imar planı ve parselasyon çalışmalarını tamamladı...

Ankara'da Hacıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Ankara’nın Keçiören ilçesinde Türkiye’nin sıra dışı kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Hacıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 6 bin yeni konut inşa edilecek.

Türkiye'nin en sıra dışı kentsel dönüşümü Ankara'da başlıyor!

Türkiye'nin en sıra dışı kentsel dönüşüm projesi Ankara Keçiören'deki Hacıkadın Deresi üzerinde hayata geçiyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, projeyle ilgili bilgi verdi.

Kayseri'deki 6 kadın ve gençlik merkezi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yapılan kadın ve gençlik merkezlerinden Yeşilhisar, Yahyalı, Develi, Hacılar, Sarız ve Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

Velvet Towers Kadıköy nerede?

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat imzası ile hayata geçirilecek Velvet Towers 3 bloktan meydana geliyor. Projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor. Peki Velvet Towers Kadıköy nerede?

Altındağ Gülpınar'da kadın ve gençlik merkezi inşa edilecek!

Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 16 Gençlik Merkezi hizmete sokan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi’ni daha Altındağ’a kazandırıyor.

Ankara Gülpınar'a Kadın ve Gençlik Merkezi geliyor!

Altındağ’ın son yıllarda hızla gelişen ve değer kazanan mahallelerinden olan Gülpınar Mahallesi 2 dev yatırım kazanıyor. Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi’ni daha Altındağ’a kazandırıyor.

Ümraniye Kadın ve Çocuk Hastanesi Ekim'de açılacak!

Ekim 2015'te hizmete girmesi planlanan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin yapımı Ümraniye'de devam ediyor.Hastanenin toplam yatak kapasitesi 420 olacak şekilde planlandı.

İnşaat sektörüne kadın eli değdi!

Ankara inşaat sektörü, Evren Acar ve Filiz Kemahlı'nın ismini son dönemde çok sık duymaya başladı. İki başarılı iş kadını, danışmanlık sistemiyle inşaat sektöründe yeni bir iş kolunun gelişmesinin önünü açtıklarını söylüyor.

Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres nerede?

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Proje içerisinde konut ve ofisler bulunuyor. Peki Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres nerede?

Emlak sektörüne kadın eli değdi!

ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Alım, kadınların gayrimenkul sektöründe olmasının sektöre farklılık getirdiğini belirterek “Sonuçta ev alırken kadının istediği olur” dedi.

Hacıkadın Deresi nerede Haberi

Hacıkadın Deresi nerede

Ankara Keçiören Belediyesi, Hacıkadın Deresi üzerinden Türkiye'nin en sıra dışı kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmek için kolları sıvadı. İçerisinde 68 hektarlık Macera Parkı, üzüm bağları ve üzüm festival alanlarının yanı sıra kültür merkezi, AVM ile Oyun Kalesi'nin olacağı proje ile bölgeye 25 bin kişilik nüfusun gelmesi bekleniyor. 


 


Projenin en sıra dışı kentsel dönüşümlerden biri olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Bu proje ile Keçiören'in en büyük ve önemli projelerinden biri gerçekleşmiş olacak. Burayı bir vadi projesi şeklinde yapıyoruz, ismini de Şelaleler Vadisi koyduk. Burası eğimli ve zor bir arazi... Bu arazide konut yapılacak yerler ayrılacak diğer yerler ise tamamen yeşil...