06 / 05 / 2024

Hacılar Turizm Seyahat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Hacılar Turizm Seyahat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Hacılar Turizm Seyahat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Özsarı tarafından kuruldu.

Elegant Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elegant Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Sabi Topdemir ve Yusuf Ergün ortaklığında kuruldu.

Ak Hayal Turizm Seyahat Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Hayal Turizm Seyahat Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tareq Hejazi tarafından kuruldu.

KY Danışmanlık Turizm Seyahat Acenteliği Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KY Danışmanlık Turizm Seyahat Acenteliği Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Yıldız tarafından kuruldu.

Aisia Turizm Seyahat Acenteleri Limited Şirketi kuruldu!

Aisia Turizm Seyahat Acenteleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Korhan Işıklar tarafından kuruldu. 

Birlik Hira Emlak Turizm Seyahat Acentesi Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Hira Emlak Turizm Seyahat Acentesi Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Mustafa Al-Qashash, Mahmut Dural ve Mirza Memet Dural ortaklığında kuruldu. 

Turyest Turizm Seyahat Acentalığı Limited Şirketi kuruldu!

Turyest Turizm Seyahat Acentalığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amma Adlı ve Achraf Bousselmı ortaklığında kuruldu. 

Rıdvanoğulları Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Koza Şubesi açıldı!

Rıdvanoğulları Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Koza Şubesi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

El Selem Turizm Seyahat İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Selem Turizm Seyahat İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Monem Alı tarafından kuruldu. 

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri Hacılar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başladı. Bin 150 konut ve 50 işyeri yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında 25 konut yıkılacak.

Kayseri Hacılar'daki dönüşümde yıkımlar Nisan'da başlıyor!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski yapı yıkımlarının Nisan'da başlanacağını belirtti.

Gölbaşı Hacılar Köyü imar planı değişikliği askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Hacılar Mahallesi,111510 ve 111511 yapı adaları ve çevresine ait 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Baklavacılar Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Baklavacılar Turizm Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mırela Corina Baklavacı tarafından kuruldu.

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomün.Gıda İnş.Teks.Ve İth.İhr. Limited Şirketi Marmaray Şubesi açıldı!

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomün.Gıda İnş.Teks.Ve İth.İhr. Limited Şirketi Marmaray Şubesi Fatih'te 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Hacılar Turizm Seyahat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Hacılar Turizm Seyahat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi


Hacılar Turizm Seyahat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Özsarı tarafından kuruldu. 


Hacılar Turizm Seyahat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; kar amacıyla yerli ve yabancıya ulaştırma, konaklama, gezi, spor ve eğlence imkanları sağlamak; onlara Turizmle ilgili bilgiler vermek, bir konuya ilişkin tüm hizmetleri yapmak, her türlü seyahat acenteleri kurmak, kuruluş acentelere ortak olmak ile ana sözakliye ve dahili ticaret ile... 


Hacılar Turizm Seyahat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres; HIRKA-İ ŞERİF MAH. FEVZİPAŞA CAD.155 / 5...