06 / 05 / 2024

Hadise Bodrum

Hadise Bodrum

Hadise, Türkiye’deki ilk yatırımını Bodrum-Yalıkavak’a yaptı. Novron Sitesi’nden 2 milyon Euro’ya (10 milyon TL) villa aldı.

Hadise annesi için Bodrum'da lüks villa kiraladı!

Hadise, pandemi nedeniyle Belçika'dan gelemeyen annesine sürpriz yaptı. Yaz tatilini annesiyle birlikte geçirmek isteyen Hadise, Bodrum'dan lüks villa kiraladı.

Hadise'nin Bodrum'dan villa aldığı iddiaları asılsız çıktı!

Hadise'nin Bodrum-Yalıkavak'tan 2 milyon Euro'ya (10 milyon TL) villa satın aldığı iddiaları asılsız çıktı..

Hadise'nin La Plaj’ı yıkıldı!

Hadise, iki yıl önce Bodrum’da açtığı La Plaj’ın mal sahibiyle davalık olmuştu. Dava bitmeden, şarkıcının ruhsatsız olduğu iddia edilen plajı, önceki gün yıkıldı. 

Hadise Bodrum Novron Sitesi'nde 2 milyon Euro’ya villa aldı!

Hadise, Türkiye’deki ilk yatırımını Bodrum-Yalıkavak’a yaptı. Novron Sitesi’nden 2 milyon Euro’ya (10 milyon TL) villa aldı.

Hadise Bodrum'da işlettiği plajın parasını ödemedi!

Hadise'nin 2 yıl işletmeciliğini yaptığı Bodrum'daki plaj için ödemesi gereken 1.9 milyon TL'lik borcunu ödemediği iddia edildi..

Hadise Yalıkavak'taki mekanını devredecek!

Hadise bu yaz 2 milyon TL yatırım yaparak Bodrum-Yalıkavak'ta 'La Plaj' adlı bir beach-club açmıştı. Yakınlarına pişman olduğunu itiraf eden Hadise 'La Plaj'ı devretmeyi planlıyor.

Hadise Bodrum'da otel açacak!

Pop müziğin yıldızı Hadise, Bodrum’da plaj açarak ticarete atılmıştı. Ünlü şarkıcı önümüzdeki sezon plaja yakın otel için harekete geçti. Otel açmayı kafasına koyan ünlü sanatçı, yer arayışına girdi.

Hadise'nin Bodrum'daki plajı açıldı!

Hadise'nin Bodrum Tilkicik Koyu’nda 2 milyon Euro’ya aldığı arazinin üzerinde yaptırdığı La Plaj’ın açılışı önceki gün basına kapalı olarak gerçekleşti.

Hadise Bodrum'da 2 milyon Euro'ya plaj aldı!

Hande Yener’in ardından bu yaz Hadise de Bodrum’da plaj işletecek. Ünlü şarkıcının, 2 milyon Euro’ya satın aldığı ve ‘La Plaj’ adını verdiği mekandaki hizmetler Yener’in beach’ine fark atacak!

Hadise Bodrum'dan 2 milyon Euro'ya arazi satın aldı!

Hande Yener'den sonra Hadise de plaj işletmeciliğine soyundu. Ünlü şarkıcı, beach yapmak için Bodrum'dan 2 milyon Euro'ya arazi satın aldı.

Hadise Bodrum'da beach açacak!

Hadise Açıkgöz, gözünü ticarete dikti. Hande Yener'in bu sene Bodrum'da açtığı beach'in iyi kar ettiğini öğrenen Hadise, mekan arayışına girdi. Hadise, önümüzdeki sezon Bodrum'da açacağı beach'le cebini doldurmayı planlıyor.

Hadise, Levent Loft ve Elit Rezidans'tan birer konut aldı!

Hadise, bir buçuk yılda Levent Loft ve Elit Rezidans'tan birer konut ve Bodrum'da bir villa alarak emlak zengini oldu

Bodrum'da bir sitenin kaçak hizmet binaları yıkıldı!

Bodrum Gündoğan beldesinde bir sitenin hizmet binalarının büyük bölümü yıkıldı

Hadise Bodrum Haberi

Hadise Bodrum

Hadise, Türkiye’deki ilk yatırımını Bodrum-Yalıkavak’ta gerçekleştirdi.  Novron Sitesi’nden 2 milyon Euro’ya (10 milyon TL) villa aldı. Yaz aylarını annesi ve 2 kardeşiyle burada geçirecek olan popçu evinin dekorasyonu, havuzu ve bahçe düzenlemesi için 200 bin lirayı gözden çıkardı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 13 yıldır Türkiye’de para kazanan Hadise bugüne kadarki tüm kazancıyla doğup büyüdüğü Belçika’dan gayrimenkul alarak değerlendiriyordu. İstanbul’da evi olmayan ünlü şarkıcı İsitnye’de bir sitede kirada oturuyor.

Hadise, Haziran’dan Ağustos sonuna kadar 30 konser verecek. Konser başına 100 bin TL alıp 3 milyon TL kazanacak.