07 / 05 / 2024

Hadise plaj

Hadise plaj

Hadise'nin 2 yıl işletmeciliğini yaptığı Bodrum'daki plaj için ödemesi gereken 1.9 milyon TL'lik borcunu ödemediği iddia edildi..

Hadise'nin La Plaj’ı yıkıldı!

Hadise, iki yıl önce Bodrum’da açtığı La Plaj’ın mal sahibiyle davalık olmuştu. Dava bitmeden, şarkıcının ruhsatsız olduğu iddia edilen plajı, önceki gün yıkıldı. 

Hadise Bodrum'da işlettiği plajın parasını ödemedi!

Hadise'nin 2 yıl işletmeciliğini yaptığı Bodrum'daki plaj için ödemesi gereken 1.9 milyon TL'lik borcunu ödemediği iddia edildi..

Hadise Yalıkavak'taki mekanını devredecek!

Hadise bu yaz 2 milyon TL yatırım yaparak Bodrum-Yalıkavak'ta 'La Plaj' adlı bir beach-club açmıştı. Yakınlarına pişman olduğunu itiraf eden Hadise 'La Plaj'ı devretmeyi planlıyor.

Yalıkavak La Plaj kapatıldı mı?

Hadise'nin ablasının yaz sezonu başında açılışını yaptığı La Plaj önceki gün mühürlendi. Sabah erken saatlerde plaja gelen Yalıkavak Belediyesi Zabıta ekipleri mekan kapısına mühür vurarak bir günlüğüne kapattı.

Hadise Bodrum'da otel açacak!

Pop müziğin yıldızı Hadise, Bodrum’da plaj açarak ticarete atılmıştı. Ünlü şarkıcı önümüzdeki sezon plaja yakın otel için harekete geçti. Otel açmayı kafasına koyan ünlü sanatçı, yer arayışına girdi.

Hadise'nin Bodrum'daki plajı açıldı!

Hadise'nin Bodrum Tilkicik Koyu’nda 2 milyon Euro’ya aldığı arazinin üzerinde yaptırdığı La Plaj’ın açılışı önceki gün basına kapalı olarak gerçekleşti.

Hadise'nin 2 milyon Euro’luk plajında çalışmalar sürüyor!

Hadise, Tilkicik Koyu’nda 2 milyon Euro’ya aldığı arazinin üzerinde yaptırdığı plajın çalışmalarını yerinde inceledi.

Hadise Bodrum'da 2 milyon Euro'ya plaj aldı!

Hande Yener’in ardından bu yaz Hadise de Bodrum’da plaj işletecek. Ünlü şarkıcının, 2 milyon Euro’ya satın aldığı ve ‘La Plaj’ adını verdiği mekandaki hizmetler Yener’in beach’ine fark atacak!

Antalya Bambus Plajı'ndaki yıkım durduruldu!

Antalya’da en gözde beach cluplardan Bambus Plajı’na denizden iş makinesi girdi. Ancak, Antalya 3’üncü İdare Mahkemesi Muratpaşa Belediyesi’nin plajda yapacağı yıkımın ’firma adına telafisi güç zararların doğabileceğinden’ yürütmesini durdurdu.

Sarımsaklı Plajı imara mı açılıyor?

Büyükşehir yasasıyla kapatılan ve Balıkesir Belediyesi’ne bağlanan Küçükköy’de, kumsalıyla ünlü Sarımsaklı plajı, imara açılma tehlikesiyle karşı karşıya. Sarımsaklı kumsalını yüzde 5 oranında imara açmayı öngören yeni bir proje Bakanlığa sunuldu.

Yeni Zelanda'daki Awaroa Plajı ulusal park olacak!

Yeni Zelanda’da Awaroa adlı özel bir plajı satın alarak herkese açık bir kamu alanı haline getirmek isteyen çevreciler, 2.3 milyon dolar (6.9 milyon TL) topladı. Plaj, ulusal park olacak.

Milli Emlak, Alanya İncekum Plajı'ndaki otopark işletmesini durdurdu!

Alanya Belediyespor'un Alanya İncekum Plajı'ndaki otoparka kanunsuz bir şekilde çökerek ruhsatsız işletmesine Milli Emlak Müdürlüğü 'dur' dedi. Kulübe 15 bin 238 lira ceza kesildi.

Hadise Bodrum'dan 2 milyon Euro'ya arazi satın aldı!

Hande Yener'den sonra Hadise de plaj işletmeciliğine soyundu. Ünlü şarkıcı, beach yapmak için Bodrum'dan 2 milyon Euro'ya arazi satın aldı.

Hadise plaj Haberi

Hadise plaj

Duymayan Kalmasın programı öyle bir konuyu gündeme taşıdı ki, herkes şaşırdı. İddiaya göre ünlü popçu Hadise'nin  2 yıl işletmeciliğini yaptığı Bodrum'daki plaj için ödemesi gereken 1 milyon 900 bin TL'lik borcunu ödemedi.

Hadi ile mülk sahibi borç yüzünden mahkemelik oldu. Bunun üzerine Hadise, borcun 1 milyon TL'lik kısmını ödedi. Mülk sahibinin Hadise'den 900 bin TL alacağı kaldı. Mülk sahibi, icra işlemleri için mahkemeye başvuru yaptı.

Şu sıralar Amerika tatilinde olan Hadise'nin konuyla ilgili yapacağı açıklama merak...