06 / 05 / 2024

Hafele irtibat

Hafele irtibat

Değişen yaşam alanlarını, son teknoloji ürünleri ve yenilikleriyle bugüne uyarlayan Hafele, ofisler ve artık yaygın olarak kullanılan ev-ofisleri kullanışlı ve buralarda geçirilen zamanları verimli hale getiriyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Hafele Türkiye, konut sektörüne yön veriyor!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun'un beş yıl içinde Almanya'yı geride bırakıp lider olma hedefi var. Sevdası, Türkiye'de fabrika kurmak. Geliştirdiği konseptin bu hedefe ulaşmasında belirleyici olacağına inanıyor...

Hafele'den 'Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları' araştırması!

Hafele Türkiye tarafından yayınlanan 'Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları' araştırması, konut yatırımcılarının tercihlerini ortaya koydu.

Hafele Türk icadı konseptini bu yıl 100 bin konuta taşıyacak!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun;"Konut projelerinde 2019'da TL bazında yüzde 47 büyüdük" dedi...

Hafele akıllı ev çözümleriyle yabancı yatırımcılar arasında fark oluşturuyor!

İnovasyonda global bir model olan Hafele, akıllı çözümleriyle her evi farklı beklentilere uygun hale getiriyor. Hafele Concept sayesinde konut alıcılarıyla empati kuruyor ve ihtiyaçları en uygun şekilde analiz edebiliyor.

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Hafele inşaat sektöründe atağa geçti!

Mutfak, banyo, vestiyer, gardırop ve kapılara özel aksesuar ve donanım üreticisi olan Hafele, inşaat sektöründe atağa geçti. Hafele Concept Project ile konut satışlarının artırılması planlanıyor.

Hafele Concept ile konutların metrekareleri büyüyor!

Hafele, inşaat sektörünün ivme kazanmasıyla atağa geçti. Hafele Concept Project ile konut metrekarelerini büyüyor. Örneğin 40 metrekarelik bir eve 74 metrekare algısı verebiliyor..

Hafele Country esintisi ile ruhunuzu dinlendirin!

Hafele ili mavi ve beyazı alışılmışın dışında, cesur ve şık renkler ile tamamlayarak yazlık mekanlarınızda country rüzgarları estirebilirsiniz.

Hafele Concept Project'e 1.300 müteahhitten başvuru!

Hafele Türkiye CEO'su Hilmi Uytun, Hafele Concept Project için 1.300 müteahhit firmadan ön talep aldıklarını söyledi...

Hafele ile 40 metrekarelik ev 74 metrekare görünecek!

18 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren Hafele Türkiye gayrimenkul sektörüne yönelik ‘Hafele Concept Project’ ismiyle yeni bir iş modeli geliştirdi.

Hafele irtibat Haberi

Hafele irtibat

Çalışma masalarında alandan tasarruf sağlayan, ekranı çevirerek ofisteki herkesin bilgileri paylaşmasını sağlayan LCD monitör taşıyıcı ile, fonksiyonel bir ofis masası yaratmak Hafele ile çok kolay. Üstelik birden fazla ekran ile çalışanlar için de ideal bir çözüm ve efektif bir kullanım sağlıyor.


Elektrikli yükseklik ayarı ile kişiye göre ayarlanabilen masa sistemleri sayesinde hem oturarak hem de ayakta çalışmak artık mümkün. Ofislerde ergonomik bir çalışma ortamı sağlayan bu sistem, çalışanlara konforun yanı sıra iş verimini arttıran ve omurilik sağlığını koruyan çözümler sunuyor.


Bir düğmeyle açılıp kapanabilen kayar kapak sistemleri pratik kullanımı ile çalışma alanlarınızda yer kazandırıyor. Özellikle ev-ofis çalışanlar için kapandığında ortada hiçbir dağınıklık bırakmayan bu sistemler çok kullanışlı.


Kırtasiye malzemelerinin düzenini sağlayan keson sistemi ile, yer kazandıran ve düzeni pratikleştiren çözümler bulmak,


Ofislerdeki dağınık...