05 / 05 / 2024

hafriyat kamyonları düzenleme

hafriyat kamyonları düzenleme

İstanbul Valisi Vasip Şahin, hafriyat kamyonlarının neredeyse yüzde 70-75'ine ATS denilen araç takip sistemi cihazı taktırıldığını açıkladı. 

İstanbul'da hafriyat kamyonlarına yeni düzenleme!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, hafriyat kamyonlarının neredeyse yüzde 70-75'ine ATS denilen araç takip sistemi cihazı taktırıldığını açıkladı. 

Trabzon Büyükşehir'den hafriyat kamyonlarına takip!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, hafriyat kamyonlarını takibe alarak belirlenen alanların dışına hafriyat dökülmesinin önüne geçmek için harekete geçti.

Düzenleme ortaklık payına itiraz!

Düzenlemeye tabi tutulan yerlerin ihtiyacı olan yol, meydan, park, yeşil saha, genel otopark gibi hizmetlere ayrılan paya düzenleme ortaklık payı deniyor. İşte, düzenleme ortaklık payına itiraz!

Antalya Muratpaşa'da Bina Cephe Düzenleme 2. Etap ihalesi yapıldı!

Muratpaşa Belediyesi’nce başlatılan Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme 2. etap çalışma ihale yapıldı. Çalışmalar kapsamında, 40 binanın, 58 bin metrekarelik cephesi, Akdeniz renkleri ile boyanacak.

Mersin'de çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Mersin Mut'ta Cumhuriyet Meydanı ve tarihi Laal Paşa Camisi çevresinde düzenleme çalışmaları başlatıldı. Geçtiğimiz günlerde Mersin Üniversitesi tarafından hazırlanan projenin Mersin Valiliği tarafından kabul edilmesinin ardından çalışmalar başladı.

Kiracı aleyhine düzenleme yasağı nedir?

Kiracı, aksine sözleşme ve yerel âdet olmadıkça, kira bedelini ve gerekiyorsa yan giderleri, her ayın sonunda ve en geç kira süresinin bitiminde ödemekle yükümlü oluyor. Peki, kiracı aleyhine düzenleme yasağı nedir?

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaatı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu 10 Ağustos 2015 tarihinde saat 15.00'de gerçekleşecek.

İznik Sahili Düzenleme projesi onaylandı!

İznik Sahili Düzenleme Projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından proje ihalesi tamamlanan ve Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından onaylanan projenin önümüzdeki aylarda yapım ihalesinin de gerçekleştirileceği bildirildi.

Akşehir’de cadde düzenleme çalışmaları sürüyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerde başlattığı yatırımlar kapsamında Akşehir’de ana cadde düzenleme çalışmasını sürdürüyor.

Denizli'de kavşak düzenleme çalışmaları sürüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları Albayrak Meydanı ile Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişimindeki kavşakta sürüyor.

Manisa Kurşunlu Han’da çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Yaklaşık 500 yıl önce 16. yüzyılda Gedik Ahmet Paşa Manisa’nın Alaşehir ilçesine yaptırılan Kurşunlu Han’da çevre düzenleme çalışmaları başladı.

Balıkesir Ören sahiline yeni düzenleme projesi!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye tarafından Ören sahiline yeni düzenleme yapılması için proje hazırlanıyor. Ören Plajı için yapılması planlanan seyir terası, Bursa Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulunun onayına sunuldu.

Aliağa Çoraklar Mahallesi'ne düzenleme!

Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı toplam çözüm ekipleri, ilçe genelinde yürütülen çevre düzenleme, yenileme ve güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor.

hafriyat kamyonları düzenleme Haberi

hafriyat kamyonları düzenleme

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Kalan hafriyat kamyonlarının da 2 Nisan Pazartesi gününe kadar bu cihazı taktırmasını bekliyoruz. 2 Nisan'dan sonra trafikten men de dahil bütün cezai müeyyideler daha ağırlıklı ve tavizsiz şekilde uygulanacaktır." dedi. 

Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amirliği Binası önünde, basın mensuplarına, hafriyat kamyonlarına ilişkin düzenleme hakkında açıklamalarda bulundu. 

İstanbul'un hem nüfus artışı hem de fiziki mekan olarak sürekli büyüdüğünü, önemli altyapı yatırımlarının yapıldığını aktaran Şahin, bunların da birtakım araç ve gereç ile teknolojik imkanlarla yapıldığını dile getirdi. Vali Şahin, Bu araç-gereçlerden biri olan kamyonların hafriyatın taşınması, malzemelerin inşaatalanına nakledilmesi noktasında önemli bir işler gördüğünü belirten Şahin, bunun belli bir düzen içerisinde, can ve mal güvenliğinin sağlandığı şekilde ve kurallar dahilinde yapılması...