28 / 07 / 2024

Hafsa Nil İnşaat Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi NEREDE

Hafsa Nil İnşaat Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi NEREDE

Hafsa Nil İnşaat Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Fatih Karacan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ysn Nil Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Nil Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Yasin Arduç tarafından kuruldu.

Nil Property Emlak Pazarlama Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nil Property Emlak Pazarlama Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Jeddyzahraeı, Seyedehmelıka Etemad ve Şenol Birben ortaklığında kuruldu.

Nil Restorasyon Yapı Proje İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nil Restorasyon Yapı Proje İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil Aydoğdu tarafından kuruldu.

Bursa Nilüfer Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yarın!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Nilüfer'de 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru!  

İnşaat sektöründe yaşanan ekonomik kriz nedeniyle evlerini yenilemek isteyen ve bunun için müteahhitlerle anlaşan Nilüfer halkı, umduğunu bulamadı. Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde 80 sitede yaşayan 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru oldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Çohanlar İnşaat'tan Bursa Nilüfer'e 730 konut geliyor!

Çohanlar İnşaat, Bursa Nilüfer'de konut projesi yapacak. 730 konuttan meydana gelecek proje 2 yıl içinde teslim edilecek..

Uzmann Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzmann Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nilüfer Sayrugaç tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hafsa Nil İnşaat Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Hafsa Nil İnşaat Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Fatih Karacan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Park Nilüfer Kentsel dönüşüm projesinde erken teslim sürprizi!

Ergün Kent İnşaat tarafından yapımı sürdürülen Park Nilüfer Kentsel dönüşüm projesi, Başkan Altepe’nin yakın takibi ve destekleriyle yükselmesi, hak sahiplerine derin bir nefes aldırıyor.

Bayburt'ta Kardelen Yurt İşletmeciliği İnşaat'ın binası mühürlendi!

Bayburt'ta, FETÖ'ye aidiyeti ve irtibatı belirlenen Nil Eğitim ve Kültür Vakfı bünyesinde kurulan Kardelen Özel Eğitim ve Yurt İşletmeciliği İnşaat Dağıtım Pazarlama Hizmetleri Tic. Ltd Şti'ye ait bina mühürlendi.

Nil Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Nil Global İnşaat Anonim Şirketi, Kamil Özcan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, 30 Yol Sokak'ta kuruldu.

Tugay İnşaat Nilüfer ve Osmangazi'ye konut yapacak!

Tugay İnşaat sahipleri Halim Balıkçı ve Tugay Köse, konut üretiminde yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini, Nilüfer ve Osmangazi İlçeleri'nde de 200 daire ile 600 daire arasında nitelikli konut projeleri kurgulayacaklarını açıkladı.

Hafsa Nil İnşaat Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi NEREDE Haberi

Hafsa Nil İnşaat Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi NEREDE


Hafsa Nil İnşaat Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited 50 bin TL sermaye ile bugün Fatih Karacan tarafından kuruldu. 


Hafsa Nil İnşaat Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Hafsa Nil İnşaat Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ADRES; Orhantepe Mah.Hamitbey Sok. No.7 C/1...