28 / 04 / 2024

Hak Kurumsal Hizmetler Gayrimenkul İnşaat adres

Hak Kurumsal Hizmetler Gayrimenkul İnşaat adres

Hak Kurumsal Hizmetler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 19 Eylül'de Pendik, Velibaba Mahallesi, Ankara Caddesi, No:73'te kuruldu.

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Hatice Girasun tarafından kuruldu.

Tellioğlu Kurumsal Hizmetler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Kurumsal Hizmetler İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te Fatih Öztel tarafından kuruldu.

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Deniz ve Onur Deniz ortaklığında kuruldu.

Mec Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Mec Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Mec Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli  Kağıthane’de yapıldı.

Başkar Kurumsal Hizmetler ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Başkar Kurumsal Hizmetler ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Başaslan tarafından kuruldu.

Rüzgar Kurumsal Hizmetler Ve Petrolcülük Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Kurumsal Hizmetler Ve Petrolcülük Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aras Savaş Belür tarafından kuruldu. 

Adeo Kurumsal Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

Adeo Kurumsal Hizmetler Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Parlak ve Emincan Dillice ortaklığında kuruldu.

Rumeli İnşaat Temizlik Ve Kurumsal Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

Rumeli İnşaat Temizlik Ve Kurumsal Hizmetler Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Çelikkol tarafından kuruldu.

Destan Kurumsal Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

Destan Kurumsal Hizmetler Anonim Şirketi Cüneyt Bozbay tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Global Chemıcals Su Ve Çevre Teknolojileri Danışmanlık Kurumsal Hizmetler İthalat İhracat Sanayi Şirketi kuruldu!

Global Chemıcals Su Ve Çevre Teknolojileri Danışmanlık Kurumsal Hizmetler İthalat İhracat Sanayi Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmey Hanefi Bilen imzasıyla kuruldu.

Novel Kurumsal Hizmetler Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Novel Kurumsal Hizmetler Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Hasan Hüsnü Okur imzasıyla kuruldu.

İsofis Kurumsal Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

İsofis Kurumsal Hizmetler Limited Şirketi, Rafet Okurlar tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Hak Kurumsal Hizmetler Gayrimenkul İnşaat adres Haberi

Hak Kurumsal Hizmetler Gayrimenkul İnşaat adres

Hak Kurumsal Hizmetler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu. 


Hak Kurumsal Hizmetler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa  etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve  kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...