09 / 05 / 2024

Mec Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!


Mec Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Mec Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli  Kağıthane’de yapıldı.



Mec Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Mec Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli  Kağıthane’de yapıldı.

Mec Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu: 
İNŞAAT 1-Konusu ile ilgili her türlü inşaat yapımı mesken toplu konut yol köprü baraj liman sondaj kuyusu fabrika atölye depo spor tesisleri kanalizasyonlar arıtma tesisleri içme suyu boru ve depolarının inşaatı kamuya ait binaların inşaatı her türlü gayrımenkulun yapımı.alımı satımı yurtiçi ve yurt dışı müteahhitlik hizmetleri taşeronluk hizmetlerini yapmak. 2-Konusu ile ilgili her türlü inşaat malzemelerini tuğla kiremit kum çimento mıcır inşaat demiri fayans karo kalebodur Parke mermer sıhhi tesisat malzemeleri kapı ve pencere doğramaları hazır sıva iç ve dış sıva badana tecrit ve izolasyon malzemeleri boya armatürler asma tavan açılır kapanır çatı pencere ve kapı sistemleri ve benzeri her türlü inşaat malzemeleri alımı ve satışını yapmak. 3-Konusu ile ilgili her türlü gayrımenkul arsa arazi personel lojmanı büro eğitim ve dinlenme tesisleri iş makineleri satın almak satmak kiralar kiraya veriri rehin ipotek devir temlik kat irtifakı kat mülkiyeti be benzeri tapu işlemlerini yapmak ve ticari işletme rehini akdetmek bu işlemleri şirket lehinde veya aleyhinde mülkiyeti üçüncü kişilere ait gayrı menkuller üzerinde de yapabilmek arcılık yapmamak şartı ile ayni hakları tesisi ve tescil ettirmek devletin sağladığı teşvik ve yatırım kolaylıklarından faydalanmak. 4-Konusu ile ilgili her türlü olarak kat karşılığı işyeri konut yapmak arsa alıp üzerine işyeri konut yapmak yaptırmak. 5-Konusu ile ilgili her türlü şirketin amacına ulaşabilmesi için yurt içinden yurt dışından her türlü krediler emval kefalet kredileri senet üzerine avans kredilerinin alınmasını ve kullanılmasını sağlamak...


Geri Dön