18 / 05 / 2024

Hakan Altun okul

Hakan Altun okul

Ünlü şarkıcı Hakan Altun Siirt'te babası Hasan Altun adına yaptırdığı okulu açtı.

Hakan Altun, Siirt'te okul yaptıracak!

Ünlü şarkıcı Hakan Altun, memleketi Siirt'te dedesinin adını taşıyacak 18 derslikli ilkokulun yapımına 1 milyon lira destek verecek

Hayırsever iş insanı okul inşası için Sultanbeyli’deki arsasını bağışladı! 

İstanbul Sultanbeyli'de Mehmet Altun isimli hayırsever yaklaşık 300 milyon değerindeki arsasını okul ve cami inşası için Milli Emlak Genel Müdürlüğüne bağışladı. 

GABORAS’tan İstanbul'un otopark sorununa bir milyon araçlık çözüm!

İstanbul'da araç sahiplerinin en büyük sıkıntısı olan otopark sorunu için Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Üst Yöneticisi (CEO) Kurtuluş Altun 'okul bahçeleri' çözüm önerisini açıkladı.

Hakan Altun babasının adına okul yaptırdı!

Ünlü şarkıcı Hakan Altun Siirt'te babası Hasan Altun adına yaptırdığı okulu açtı.

Jolly Joker, İstMarina’ya geliyor!

Jolly Joker’in Anadolu yakasındaki ilk şubesi Kartal İstMarina, 19 Ekim Cuma günü Saat 22:00’de Hakan Altun’la kapılarını açıyor...

Hakan Altun Bodrum’dan ev aldı!

Doğaya sığınan ünlülere bir yenisi daha eklendi. Mandıra Filozofu filmini izleyen ünü sanatçı Hakan Altun Bodrum'dan ev satın aldı.

Hakan Altun Bodrum'a yerleşti!

Doğaya sığınan ünlülere bir yenisi daha eklendi. Mandıra Filozofu filmini izleyen ünü sanatçı Hakan Altun Bodrum'a yerleşti. 

Kepez'e 8 yılda 100 okul yapılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e 8 yılda 100 okul yapılacağını açıkladı. Kepez'in eğitim şehri olacağına dikkat çeken Tütüncü okullar hakkında bilgi verdi.

Hakan Altun, Siirt'te okul yaptıracak!

Ünlü şarkıcı Hakan Altun, memleketi Siirt'te dedesinin adını taşıyacak 18 derslikli ilkokulun yapımına 1 milyon lira destek verecek

Kahramanmaraş Türkoğlu'na yeni adliye lojmanı yapılacak!

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, en prestijli projelerinden biri olan Kent Meydanı projesi kapsamında, alan içerisinde bulunan adliye lojmanlarının yapılması için Türkoğlu Cumhuriyet Savcısı Hakan Altun arasında protokol imzalandı.

Afyonkarahisar'a Bilim Merkezi geliyor!

Başkan Çoban, Afyonkarahisar'a Bilim Merkezi kurulması yönünde bir dizi çalışmalar olduğunu anlatarak, hassasiyetlerinden dolayı başta Okul Müdürü Hakan Çallı, okul idarecileri ve öğrencileri tebrik etti.

Akçakale'de hayırsever iş adamı arsasını okul için bağışladı!

Hayırsever İş adamı Hadi Altun’a ait Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunan 11 bin 529 metre karelik arsasının tapusunu okul yapımı için Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat’a teslim etti.

Hakan Tütüncü inşaatı devam eden okulları gezdi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de bölgeye kazandırılmasında katkısı olduğu okul binalarında incelemede bulundu. Tütüncü, yüklenici şirketinin yetkililerinden okulların inşasının ne aşamada olduğu hakkında bilgi aldı.

Kayserili iş adamı Mehmet Altun, Yüksekova'ya okul yaptırdı!

Kayserili hayırsever iş adamı Mehmet Altun tarafından inşa ettirilen 5 derslikli okulun açılışı yapıldı. İşadamı Altun, "Allah bana burada bir okul yapmayı nasip etti" dedi.

Hakan Altun okul Haberi

Hakan Altun okul


Ünlü şarkıcı Hakan Altun babası Hasan Altun adına yaptırdığı okulu hizmete açtı. Siirt'te babasının anısına ilkokul yaptıran naşarılı şarkıcıyı dostları da yalnız bırakmadı. 

Posta gazetesinde yer alan habere göre, tören öncesi konuşma yapan Altun; 'Rahmetli babamın isminin Siirt’te yaşayacağı için çok mutluyum. Bu güzel okuldan Türkiye Cumhuriyeti’ne hayırlı evlatlar, mühendisler, profesörler yetişmesini umuyorum.' diye konuştu.

Oyuncu Zafer Algöz ise okul açılışından fotoğrafları; 'Değerli arkadaşım Hakan Altun'u yürekten kutluyorum. Rahmetli babası Hasan Altun adına Siirt’te çok güzel bir okul yaptırdı.. Bize de Siirt'e gidip bu güzel açılışa tanık olmak düştü...' notuyla...