29 / 04 / 2024

Afyonkarahisar'a Bilim Merkezi geliyor!

Afyonkarahisar'a Bilim Merkezi geliyor!

Başkan Çoban, Afyonkarahisar'a Bilim Merkezi kurulması yönünde bir dizi çalışmalar olduğunu anlatarak, hassasiyetlerinden dolayı başta Okul Müdürü Hakan Çallı, okul idarecileri ve öğrencileri tebrik etti.



AFYONKARAHİSAR Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Bilim Merkezi yapılması için çalışma yapıldığını söyledi.


Selçuklu İlkokulu Müdürü Hakan Çallı, sınıf öğretmenleri Yeter Işıklı, Yasemin Sürer ve Aişe Dertli ve öğrencilerden oluşan heyet Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret etti. Öğrenciler ziyarette Başkan Çoban'dan, Afyonkarahisar'a Bilim Merkezi yapılması konusunda talepte bulundu. Afyonkarahisar'a Bilim Merkezi yapılması için dosyalar halinde hazırladıkları 1583 dilekçeyi Başkan Çoban ve Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoğlu'na teslim eden öğrenciler, desteklerinden dolayı teşekkür etti. 


Başkan Çoban ise Belediye Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'a Bilim Merkezi kurulması yönünde bir dizi çalışmalar olduğunu anlatarak, hassasiyetlerinden dolayı başta Okul Müdürü Hakan Çallı, okul idarecileri ve öğrencileri tebrik etti. Bilim ve teknolojiyi toplumda anlaşılır hale getirmek için oluşturulan bu tür merkezlerin önemine dikkati çeken Başkan Çoban, uygulamalı etkinlikler içeren, denemeye ve keşfetmeye teşvik eden bilim merkezlerinin öğrenciler açısından faydalar sağlayacağını belirtti.


Hürriyet 


Geri Dön