08 / 05 / 2024

hakan eren kiler gyo

hakan eren kiler gyo

Kiler GYO'da Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdüren Hakan Eren 7 Kasım Çarşamba günü görevinden istifa etti...

Kiler GYO 2021 yılı için Eren Bağımsız Denetim ile anlaştı!

2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız  Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçimi onaylandı.

Kiler GYO 2021 yılı için Eren Bağımsız Denetim'le anlaştı!

Kiler GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesiyle  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçilmesi Genel Kurul'da kabul edildi. 

Kiler GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kiler GYO 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi.

Kiler GYO 2020 yılı için Eren Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Kiler GYO'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı.

Kiler GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kiler GYO'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesi hususu Genel Kurul tarafından kabul edildi.

Tvf İfm Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Tvf İfm Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Sönmez, Hakan Eren, Abdullah Onan Keleş, Çağatay Abraş ve Tarık Tekin ortaklığında kuruldu.

Kiler GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kiler GYO'nun 2020 yılı finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim'in bağımsız denetim kuruluşu olarak görevlendirilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Shine Yapı ve Arazi Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Shine Yapı ve Arazi Geliştirme Limited Şirketi, Hilmi Emre Savaşan, Hulusi Hakan Eren, Mehmet Serkan Ergin ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Beşiktaş, Levent Mahallesi, Alt Zeren Sokak'ta kuruldu.

Hakan Kıran Mimarlık'ın iletişim ajansı Effect Halkla İlişkiler oldu!

Küresel alanda faaliyet gösteren halkla ilişkiler ve iletişim kuruluşlarından Burson - Marsteller’ ın Türkiye temsilciliğini yürüten Effect Halkla İlişkiler, ünlü Mimar Hakan Kıran ile anlaştı.

Vesram Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Vesram Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi, Hakan Eren, Selay İnce Keşişoğlu, Kemal Okumuş tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta Etiler, Tepecik Yolu'nda kuruldu.

Kiler Holding 120 milyon dolarlık finansman anlaşması imzaladı!

Kiler, 08 Şubat 2014 tarihinde KAP’a yaptığı açıklamada Bank of America Merrill Lynch'in liderliğinde, Körfez bankalarının katılımıyla murabaha ve ticari finansman yapısı içeren 120 milyon dolarlık genel şartlar anlaşması imzaladığını duyurdu.

Kiler Holding Körfez'e açılmak için düğmeye bastı!

Kiler Holding Körfez'e açılmak için düğmeye bastı. Holding bu amaçla geçen hafta Bank of America Merrill Lynch'in liderliğinde, Körfez bankalarının katılımıyla murabaha ve ticari finansman yapısı içeren 120 milyon dolarlık anlaşma imzaladı...

Kiler GYO 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, finansal tablo, özkaynak değişim tablosu, nakit akış tablosu, kar ve zarar kapsamlı gelir tablosu ve finansal durum tablosunu içeren 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı...

hakan eren kiler gyo Haberi

hakan eren kiler gyo


Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Eren 7 Kasım 2012 tarihinde görevinden istifa ederek ayrıldı. 


Kiler GYO'nun konu ile ilgili yaptığı açıklama;


Şirketimizde Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Üyeliğini birlikte sürdüren Sayın Hakan Eren bu görevlerinden 07.11.2012 tarihinde istifa etmiştir. Sayın Hakan Eren'in Kiler GYO A.Ş.'de hissesi bulunmamaktadır. İlgili görevlere yasal süreleri içerisinde atamalar...