05 / 05 / 2024

Hakan Kısacık projeleri

Hakan Kısacık projeleri

2012 Şubat ayından bu yana kurucusu olduğu HK Mimarlık ofisinde, yurtiçi ve yurtdışı projelerinde tasarım yapmakta olan Hakan Kısacık kimdir? Hakan Kısacık hangi işlerde görev aldı?

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Murat Kurum'dan CHP'ye Kanal İstanbul çıkışı!

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Neymiş, Kanal İstanbul'u, büyük projeleri yapan firmalara para ödemeyeceklermiş. Projeleri durduracaklarmış. İşte CHP budur." dedi.

İnsanlık için mimarlık projeleri önem kazanıyor!

Mimarlığı sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendiren ve mimarlığın geleceğine odaklanan “insanlık için mimarlık” projeleri hayata geçiyor. 

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Muhittin Böcek: Ranta dönük projemiz olmayacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada “Azim ve kararlılıkla halkımıza söz verdiğimiz projeleri yapacağız. Halka dönük projeleri hayata geçireceğiz. Ranta dönük projelerimiz olmayacak” diye konuştu.

Hakan Şükür'ün babasının mal varlıklarına yeniden tedbir konuldu!

FETÖ üyeliğinden yargılanan eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'ün mal varlığına tekrar tedbir kondu...

FETÖ'cü Hakan Şükür 3 milyon dolarlık evde yaşıyor!

FETÖ firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu, Şükür'ün aylık 6 bin 850 dolar kira ile söz konusu evde oturduğu ortaya çıktı.

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kılıçarslan ve Necmiye Kılıçarslan ortaklığında kuruldu. 

2018’in en iyi mimarlık projeleri belli oldu!

RIBA Uluslararası Mimarlık Ödülü, bu alandaki en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor. İşte RIBA Uluslararası Mimarlık Ödülü 2018’de kazanan ve dereceye giren o yapılar...

Mimar Hakan Külahçı başarısını yurt dışına taşıdı!

Yüksek İç Mimar G. Hakan Külahçı'nın Antalya'da kurduğu Art-Mim, önce Antalya'da, sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinde ve son olarak yurt dışında 100'ün üzerinde otel projesine imza attı. Antalya'daki başarısını yurt dışına taşıyan Külahçı, farklı projelerde yer almaya devam edecek.

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Recep Kıran ve Hakan Kıran ortaklığında kuruldu. 

Hakan Kısacık projeleri Haberi

Hakan Kısacık projeleri

Hakan Kısacık kimdir?

Hakan Kısacık, 1973 yılında Adana’da doğdu. İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünü 1993 yılında bitirdi ve 1996 yılında aynı fakülteden “Yüksek Mimar” ünvanını aldı. 


1997 yılında kurucu ortağı olduğu proje ofisinde çalıştıktan sonra 2000-2012 tarihleri arasında İncirlik Hava Üssü, Vinnell Brown & Root (VBR) firmasında Mimar olarak çeşitli pozisyonlarda görev yaptı. 2012 Şubat ayından bu yana kurucusu olduğu HK Mimarlık ofisinde, yurtiçi ve yurtdışı projelerinde tasarım yapmaktadır.


2012 ve 2014 yılları arasında Çukurova Ünviersitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İç Mimarlık bölümünde teknik resim ve fotoğrafçılık dersleri vermiştir.


HK Mimarlık / HK Architecture

Çınarlı mah. 61023 sk. Beste apt. 3/15 

Seyhan 01160 Adana...