02 / 05 / 2024

hakan Özoğuz bayramiç tarla

hakan Özoğuz bayramiç tarla

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, aynı grupta çaldığı ikiz kardeşi Hakan Özoğuz'la Bayramiç'te milyonluk iki tarla satın aldı.

Glasmıt Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glasmıt Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  400  bin TL sermaye bedeli ile Hakan Oğuz Çaltuluoğlu tarafından kuruldu.

Mimar Zeynep Melek Bulut, Gökhan Özoğuz'dan şikayetçi oldu!

Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyeliler hakkında yaptığı paylaşımıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. 

Konut sigortalarında yok yok! Eve tam koruma!

Güneş Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Ersin Özoğuz farklı ihtiyaçlara ve beklentilere uygun Güneşli Ev, Güneş Pratik Ev, Güneşli Ev Ekstra gibi birçok kapsamlı paketi sunduklarını söyledi.

Gökhan Özoğuz’dan Kaz Dağları’nda villası olduğu iddialarına yanıt!

Athena grubundan Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nda villası olduğu iddialarına yanıt verdi. Özoğuz, "Aaa benim Kaz Dağları'nda Villam mı varmış, ah bee keşke ben de bilseydim" dedi.

Gökhan Özoğuz'dan 5,5 milyon liraya satılık tarihi köşk!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 4 yıl önce Karagümrük’ten aldığı ve geçen yıl 3 milyon liraya satışa çıkardığı evinin fiyatını 5.5 milyona yükseltti. 

Gökhan Özoğuz Karagümrük’teki villasını satıyor!

Gökhan Özoğuz, Karagümrük’ten aldığı villasını satışa çıkardı. Etrafı ağaçlarla çevrili, özel garajı bulunan villası için 3 milyon TL isteyen şarkıcı, alıcı bulamazsa evi kiraya verecek.

Çapoğlu Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapoğlu Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 120 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Oğuz tarafından kuruldu. 

RMK İnşaat Enerji Eğiyğim Sağlık Turizm ve Finans Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

RMK İnşaat Enerji Eğiyğim Sağlık Turizm ve Finans Hizmetleri Anonim Şirketi Ali Kemal Özoğuz, Murat Kuzu ve Remzi Gürler ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu.

Gökhan-Hakan Özoğuz'dan Bayramiç'e milyonluk yatırım!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, aynı grupta çaldığı ikiz kardeşi Hakan Özoğuz'la Bayramiç'te milyonluk iki tarla satın aldı.

Athena Gökhan'ın emlak zengini olduğunu biliyor muydunuz?

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz emlak zengini çıktı. Özoğuz, kazancını yedi ev, bir arsa ve arazi araçlarına yatırdı.

Gökhan Özoğuz emlak zengini çıktı!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Özoğuz, sadece ev değil arsa yatırımı da yapmış.

Türk müteahhitler için Afrika'da önemli yatırım fırsatları var!

Rönesans MEA CEO’su Cem Özoğuz, Türk müteahhitleri açısından Afrika kıtasında çok büyük fırsatlar olduğunu belirterek "Geleceğin Afrika’da olduğunu düşünüyoruz. " dedi.

Gökhan Özoğuz'dan eski taş evi restore ettirdiği haberlerine yanıt!

Gökhan Özoğuz, Nureddin Cerrahi Dergahı’na yakın olmak için Fatih’teki binasının yanında bulunan eski bir taş evi alıp restore ettirdiği haberlerine yanıt verdi.

hakan Özoğuz bayramiç tarla Haberi

hakan Özoğuz bayramiç tarla

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz satın aldığı gayrimenkullerle çok konuşuluyor. Gökhan Özoğuz bu kez aynı grupta çaldığı ikiz kardeşi Hakan Özoğuz ile birlikte  Kazdağları'nın eteklerindeki Bayramiç ilçesinden birer tarla satın aldı.


Böylece Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşler şehrin gürültüsü ve stresinden uzak kalıp dinlenmek ve doğayla baş başa kalmak isteyen ünlüler kervanına katıldı.



Medyatava'da yer alan habere göre; Athena grubunun kurucuları Gökhan Özoğuz ile Hakan Özoğuz, Bayramiç'ten birer tarla satın aldı. Gökhan Özoğuz'nun Bayramiç'e 26 kilometre uzaklıktaki Dağahmetçe Köyü'nde aldığı tarlanın 800 dönüm, Hakan Özoğuz'un Bayramiç ilçesine komşu bir bölgeden aldığı tarlasının ise 75 dönüm olduğu öğrenildi. Maddi değeri oldukça yüksek olan tarlaların fiyatıyla ilgili net rakam...