17 / 05 / 2024

Hakan Saçmacı

Hakan Saçmacı

Bursa'da bir inşaat firması, dövizini bozdurup TL’ye çevirerek daire almaya gelen müşterilere banka dekontu yada fişlerini göstermeleri halinde yüzde 2 ekstra indirim yapılacağını açıkladı.

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündüz, Cem Kuyumcu, Muhittin Aydın Bilsel ve Ömer Faik Sağun ortaklığında kuruldu.

Katre Bogaziçi Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Katre Bogaziçi Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Ceylan ve Hakan Saçık ortaklığında kuruldu.

Al Bassali İnşaat Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bassali İnşaat Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Maroof Rah Raheem ve Bassam Zayer Sa Azzawı ortaklığında kuruldu.

Ars Seyahat Ve Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Ars Seyahat Ve Turizm Taşımacılık Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdurrezzak Sağcan tarafından kuruldu.

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Mrn Group İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrn Group İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  105 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Bayrambaş, Ahmet Hakan Bayrambaş tarafından kuruldu.

Esnaf ve sanatkarlarımıza sağlanan kira desteği kapsamı genişletilerek devam ettirilmeli!

Kanaat Önderleri’nde Hakan Güldağ, Şeref Oğuz ve Vahap Munyar’ın konuğu TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken oldu. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Esnaf ve sanatkarlarımıza sağlanan doğrudan nakit ve kira desteği kapsamı genişletilerek devam ettirilmelidir" dedi.

Oversea Trade Solutions B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Oversea Trade Solutions B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi bugün Tuzla 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Saçmacıoğlu tarafından kuruldu.

Demir yolu taşımacılığını yüzde 20'lere çıkarmayı hedefliyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Ülkemizde demir yolu taşımacılığı genel taşımacılığın içerisinde yüzde 4'lerde. Kısa zamanda bunu yüzde 10'lara çıkarmayı ve 2025 yılı sonrasında yüzde 20'lere çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Nef projelerinde GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

Projelerinin odağına tasarım ve inovasyonu alan Nef, suyun sağlıklı taşınması yolunda GF Hakan Plastik ürünlerini tercih ediyor.

Asens Seyahat Taşımacılık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asens Seyahat Taşımacılık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Artuk tarafından kuruldu.

Ekonomist Murat Sağman’dan Amerikalı yatırımcılara çağrı!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un davetlisi olarak Yale Üniversitesi’nde konferans düzenledi. Konuşmacı olarak konferansa davet edilen Ekonomist ve Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Murat Sağman; emlak sektörü, ekonomi, yatırım fırsatları gibi konuları değerlendirdi...

Ardahan Kalesi Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ardahan Kalesi Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Atilla ve Kubulay Kurutaş ortaklığıyla kuruldu. 

Hakan Saçmacı Haberi

Hakan Saçmacı

Türk Lirasıyla alışverişe teşvik amacıyla bu uygulamayı başlattıklarını belirten İnşaat Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Saçmacı, "Milli iradeye destek vermek için bu kampanyayı başlattık. Tüm meslek kuruluşlarını bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum, TL ile alışveriş daha fazla teşvik edilmeli”dedi.


Dövizini bozdurup TL alarak konut sahibi olmak isteyen müşterilerine dekont yada fişlerini göstermeleri durumunda yüzde 2 ekstra indirim yapacaklarını belirten Hakan Saçmacı, ”Müşterimiz ne kadar döviz bozdurduysa, bu rakamın yüzde 2’si oranında ekstra fiyat indirimi uygulayacağız. Türk Lirası'nın hak ettiği değeri kazanması için herkes taşın altına elini koymalı. Firma olarak önemli bir karar aldık. Milli iradenin şahlanması için elindeki dövizi bozdurup firmamıza bu işlemin fişini yada dekontunu getiren müşterilerimize yüzde 2’si oranında ekstra indirim yapıyoruz. Başta inşaat ve otomotiv sektörü...