30 / 04 / 2024

hakan safi

hakan safi

Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Safi, "Kalamış Marina ihalesi sürecinde en yüksek teklif sahibi Koç Grubu'nun önceliği vardır ve yeteri kadar da süresi bulunmaktadır" dedi

Safi Espadon Residence'a Araplar talip oldu!

Safi Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk projesine Kartal'da yaptığı Safi Espadon Residence ile adım attı. Projeyi yurtdışındaki emlak fuarlarında tanıttıklarını söyleyen Safi Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Safi, Arapların projeyi Burj el Arab'a ben

Espadon Turizm ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Espadon Turizm ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, Mustafa Hakan Safi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali Sinan Safi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 6 milyon TL sermaye ile 11 Şubat'ta Kartal'da kuruldu.

Safi Holding 2016'da İzmir Limanı ihalesine girmeyi planlıyor!

Derince Limanı'nın ardından yeni yatırımlarla projelerini genişletmek istediklerini söyleyen Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, İzmir için ihaleye gireceklerini açıkladı. 

Safi Holding'ten Kalamış Yat Limanı açıklaması!

Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, Kalamış Yat Limanı ihalesiyle ilgili şu şekilde açıklama yaptı...

Kalamış Yat Limanı ne olacak?

Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, Kalamış Yat Limanı ihalesiyle ilgili. "ihale sürecinde en yüksek teklif sahibi Koç Grubu'nun önceliği vardır ve yeteri kadar da süresi bulunmaktadır.

Kalamış Yat Limanı'nda öncelik Koç Grubu'nun!

Safı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, Kalamış Yat Limanı ihalesiyle ilgili, "İhale sürecinde en yüksek teklif sahibi Koç Grubu'nun önceliği vardır ve yeteri kadar da süresi bulunmaktadır." dedi.

Hakan Safi: Kalamış Yat Limanı ihalesinde öncelik Koç'un!

Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, Kalamış Yat Limanı ihalesiyle ilgili, "İhale sürecinde en yüksek teklif sahibi Koç Grubu'nun önceliği vardır ve yeteri kadar da süresi bulunmaktadır. " dedi..

Safi Gayrimenkul ve Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Safi Gayrimenkul ve Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kartal Şubesi, Mustafa Hakan Safi Şube Müdürlüğü'nde 10 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Kartal'da kuruldu.

Hakan Safi: Derince Limanı projesini en kısa zamanda açıklayacağız!

Safi Katı Yakıt Sanayi ve Ticaret AŞ adına açıklamalarda bulunan Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarına (TCDD) ait Derince'ye yakışır şekilde bir liman yapacaklarını söyledi.

Hakan Safi kimdir?

Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi kimdir? Hakan Safi, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Hakan Safi, Safi Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Hakan Safi'nin biyografisi..

Hakan Yalçın: 2014 yılında inşaat sektörüne yabancıların talebi artacak!

YALÇINLAR Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, 2014 yılında inşaat sektörüne yabancıların daha fazla ilgi göstereceğini belirterek, yeni yılın 2013' ten daha iyi geçeceğini söyledi...

Hakan Tartan kimdir?

İzmir Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan kimdir? Hakan Tartan ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Hakan Tartan bugüne kadar hangi işlerde bulundu? İşte yanıtı...

Kartal Safi Espadon Residence ne zaman teslim? 275 bin liraya!

Kartal Safi Espadon Residence ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Safi Espadon Residence projesinde daire fiyatları 275 bin liradan başlayarak değişiyor...

Safi Espadon Rezidans Kartal ne zaman teslim?

Safi Espadon Rezidans Kartal ne zaman teslim sorusuna 2014 yılının Nisan ayı olarak yanıt verebiliriz. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

hakan safi Haberi

hakan safi

Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, Kalamış Yat Limanı ihalesiyle ilgili, "İhale sürecinde en yüksek teklif sahibi Koç Grubu'nun önceliği vardır ve yeteri kadar da süresi bulunmaktadır. Ancak süreç tamamlanmazsa ve tarafımıza davet gelmesi halinde konu Yönetim Kurulumuz tarafından değerlendirilecek olup gereği yapılacaktır" ifadesini kullandı.


Kalamış Yat Limanı ihalesine ilişkin yazılı bir açıklama yapan Safi, ihalede 654 milyon dolarla en yüksek ikinci teklifi veren Safi Holding olarak, ihale sonrası kararları ve imar planı ile ilgili süreci yakından takip ettiklerini bildirdi. Safi, şunları kaydetti:


"Özelleştirme İdaresi tarafından 17 Mart 2015 tarihinde imar planı onaylanmış ve Resmi Gazete'de yayınlanmıştır. Dolayısıyla özelleştirme ile ilgili herhangi bir sorun kalmamıştır. Doğal olarak ihale sürecinde en yüksek teklif sahibi ve uzun yıllardır Kalamış Marina'yı işleten Koç...