18 / 05 / 2024

hakan tütün kim

hakan tütün kim

Kepez Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısında konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü "Antalya'ya nefes aldıracak ve Kepezin turizmdeki yerini artıracak çılgın projelerimiz var" dedi

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü başvuruları sona eriyor!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü projesinde yer alan 252 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Alt Gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor!

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor. Proje 3 blok şeklinde yükselecek.

15 Temmuz Şehitler Anıtı’nın inşaatı yüzde 95 tamam!

15 Temmuz'un yıl dönümünde açılacak olan Şehitler Anıtı'nın inşaatında sona gelindi. Anıtın yüzde 95’i tamamlandı.

15 Temmuz Şehitler Anıtı'nın inşaatında son durum!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi girişi karşısında yapımı süren 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nın inşaat çalışmalarını inceledi.

Selahattin Beyazıt'ın yalısı Turgut Yılmaz'a 80.9 milyon TL'ye satıldı!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt’ın yalısı “Prenses İkbal Monheim”, icradan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kardeşi ünlü işadamı Turgut Yılmaz’a satıldı. Turgut Yılmaz, yalıya 80 milyon 873 bin lira ödedi.

Hakan Tütüncü: Kimse Dokuma'ya dokunamaz!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dokuma Fabrikası alanına ilişkin koruma imar planının Kepez ve Büyükşehir Belediye meclislerinden geçtiğini belirterek, "Artık feriştahı gelse Dokuma'ya dokunamaz" dedi.

ABD'de sosyal konutlarda sigara ve tütün ürünleri yasaklandı!

ABD İskan ve Şehircilik Bakanlığı (HUD), ülke genelinde devlet tarafından sübvanse edilen sosyal konutlarda sigara ve tütün ürünlerinin yasaklanacağını duyurdu.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü 484 konut ihalesi bugün!

TOKİ Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Aşağısöğütönü Mahallesi 484 adet konut, 1 adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Hakan Tütüncü: Dokuma'ya sadece halk dokunacak!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kimseye dokundurmadıkları Dokuma'nın yaşlanmış binalarını, geleceğe taşımak için itinayla güçlendirdiklerini söyledi.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Konutları ihaleye çıkıyor!

TOKİ’nin Eskişehir Aşağısöğütönü’de yapacağı 484 konutun yeri belli oldu. 19 Eylül’deki ihale sonrasında inşasına başlanacak projedeki evlerin 14 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor.

Hakan Tütüncü Kepez'de temeli atılacak projeleri anlattı!

AK Parti Kepez Teşkilatı´nda, mahalle temsilcileriyle bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, temeli atılacak ve açılışı yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi.

hakan tütün kim Haberi

hakan tütün kim

Kepez Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı olağan toplantısı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında yapıldı. Toplantı da Kepeze yapılacak sürpriz park projesi ve Kepez Gecekondusunda yaşayan 20 bin vatandaşı ilgilendiren tabu ile ileili maddeler görüşüldü. 


ANTALYA'DA TEK 

Türkiye'de ve Antalya'da isminden bahsedilen çok nitelikli bir parkı Kepez'e kazandıracaklarını söyleyen Tütüncü, "Burada Meşe Kapısı mevkiindeki bir düzenleme ile alakalı başkanlığın önergesi vardır. Buraya alternatif turizm tesisi diyoruz. Sürpriz bir proje Türkiye'de ve Antalya'da isminden çok bahsedilen çok nitelikli bir parkı bölgemize kazandıracağız. Bununla alakalı, belediyenin yapmış olduğu çalışmalar var. Önceliğimiz Kepez ilçesi olarak Kepezi geliştirmek suretiyle turizmden pastayı ilçemize doğru büyütmektir. Bu dönemde turizme katkı sunacak çalışmalar yapıyoruz. Geçtiğimiz denemde de yaptığımız ve yapmakta olduğumuz güzel nitelikli parklar var. Gerçekten Antalya'da tek olacak...