18 / 05 / 2024

Hakkari Belediyesi su projeleri

Hakkari Belediyesi su projeleri

Hakkari Belediyesi, kentteki içme suyu sorununu bitirmek için bir süre önce çalışmalarını başlattığı içme suyu projesinin son durumu hakkında kamuoyuna bilgi verdi.

Hakkari'de sosyal hayatın geliştirilmesi için yeni tesisler kuruluyor!

İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların artırılması için Gola Züryan Göletini ıslah ederek etrafında bisiklet ve yürüyüş yolu, kafe ve dinlenme alanın yer alacağı sosyal tesis kuracak.

Hakkari'de Gola Züryan Göleti'ne sosyal tesis yapılacak!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların çoğaltılması için Gola Züryan Göletine sosyal tesis kuracak...

Hakkari'nin imar planı değişiyor!

Hakkari Belediyesi, "Hakkari Merkez İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt" çalışmalarına yeniden başladığını açıkladı. Belediye, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Hakkari'de imar revizyonu çalışmaları başladı!

Hakkari Belediyesi'nin şehir merkezinin imar revizyonu için "Hakkari Merkez İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt" işi başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımcıların önünü açıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, SU-KAY Park ve Çelik Köprüler ile cazibe merkezi haline gelen GAP Vadisi bölgesindeki imarda yer alan 50 metrelik yeni yolları açarak halkın hizmetine sunmayı planlıyor.

Hatay Yoğunoluk'un su sorunu çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Samandağ ilçesine daha temiz ve kesintisiz içmesuyunun sağlanması adına çalışmaların sürdürdüğünü bildirdi.

Hakkari'de alt yapı çalışmaları sürüyor!

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, kentin en önemli alt yapı sorunu olan kanalizasyon ve vagmursuvu drenaj hattına kalıcı çözüm bulmak için kolları sıvadı.

Hatay Erzin'de atık su arıtma tesisi inşaatı başladı!

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU), kanalizasyon şebekesi tamamlanan Erzin"in içme suyu ile birlikte en büyük eksiği olan atık su arıtma tesisi inşaatının başladığını bildirdi.

Antalya Muratpaşa'daki su parkı yıkılıyor!

Muratpaşa Belediyesi, 'Su Parkı Hayaleti' başlığı ile gündeme taşındığı, tahliye edildikten sonra kaderine terk edilen su parkında yıkıma başladı.

Kocaeli Acısu’yun altyapı problemi çözüldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl içerisinde Kartepe bölgesinde etkili olan sağanak yağışlarda su baskınları ile etkilenen Acısu bölgesinde yağmursuyu ve atık su kolektör hatları, terfi merkezi ve dere ıslahları gerçekleşti

Bodrum'da asfaltlama çalışmaları yapılıyor!

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ADM Elektrik Dağıtım AŞ, Muğla Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (MUSKİ) ve TÜRK TELEKOM’un alt yapı çalışmalarını tamamladığı bölgelerde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Beyşehir Atık Su Arıtma Tesisi Revizyonu İşi ihale edildi!

Konya Büyükşehir Belediyesi Su Kanal İdaresi 2014/ 175002 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Konya'da gerçekleşen ihaleye 8 firma teklif verdi.

HATSU, Saraykent Mahallesi'nde alt yapı çalışması yapıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Antakya'ya bağlı Saraykent Mahallesi'nde kanalizasyon döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Hakkari Belediyesi su projeleri Haberi

Hakkari Belediyesi su projeleri

1960 yılında 35 yıllığına 30 bin 480 nüfusa ve 7 mahalleye göre yapılan Hakkari merkez içme suyu isale ve şebeke hattının kentte artan nüfusa yetmemesi durumunda meydana gelen içme suyu sorununun giderilmesi için Hakkari Belediyesi’nin İller Bankasına sunduğu 28 milyon 487 bin 777,00 TL maliyetli proje hızla hayata geçiriliyor. Proje çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Hakkari Belediyesi eş başkan vekilleri Fatma Yıldız ve Nazmi Çuşkon, beraberindeki Başkan Yardımcısı Behçet Kanat, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdür Mehmet Kızılkaya ve belediye encümenlerinden oluşan bir heyetle proje çalışmalarını yerinde ziyaret ederek denetledi. Yapılan denetimlerden sonra eş başkan vekilleri Fatma Yıldız ve Nazmi Çuşkon, projenin genel ve son durumuna ilişkin bilgilerin kamuoyuna paylaşılmasını istedi.

Bunun üzerine Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Mehmet...