28 / 07 / 2024

Hakkari inşaat

Hakkari inşaat

Hakkari’de geçen yıla oranla havaların daha erken ısınmasını fırsat bilen inşaat sahipleri, bir taraftan yarım kalan inşaatları tamamlamaya diğer taraftan da yeni inşaat alanları kazmaya başladı.

Yüksekova'da ev inşaatında çökme: 7 yaralı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dilektaşı köyünde bir evin inşaatı beton dökülürken çöktü. Olay sonucunda 7 kişi yaralandı.

Hakkari'de 2 inşaat işçisi öldürüldü!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK tarafından inşaat işçilerine yönelik yapılan saldırıda 2 işçi hayatını kaybetti.

Hakkari'de inşaat işçilerinin zorlu ramazan mesaisi!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde inşaat işçileri, ramazan ayında çalışarak evlerine ekmek götürüyor. İşçiler hem ibadetlerini yerine getiriyor, hem de ekmek parası kazanıyor...

Hakkari Lale Hatun Camii inşaatı ne durumda?

Hakkari İl Müftüsü M. Feysal Geylani, cami ve Kur’an kursu inşaatında incelemelerde bulundu. Lale Hatun Camii ve Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yüksekova'da 40 derslikli okulun inşaatı sona erdi!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iki yıl önce yapımına başlanan 40 derslikli ve bin 600 öğrenci kapasiteli lisenin inşaatı tamamlandı.

TOKİ Hakkari Üniversitesi çevre düzenlemesi inşaat ihalesi 21 Temmuz!

Hakkari Üniversitesi; Zeynel Bey Merkez Kampüsüne ait merkezi birimler binaları inşaatı ile genel altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 21 Temmuz 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

Hakkari'de inşaat sektörü hareketlendi!

Hakkari’de geçen yıla oranla havaların daha erken ısınmasını fırsat bilen inşaat sahipleri, bir taraftan yarım kalan inşaatları tamamlamaya diğer taraftan da yeni inşaat alanları kazmaya başladı.

Hakkari Yüksekova Havalimanı'nın inşaatı devam ediyor!

İlçe merkezine 5 kilometre mesafede yapımı devam eden havaalanı üstyapı inşaatının, büyük bir kısmı tamamlandı. Çalışmaların dört koldan devam ettiği havaalanı, şimdiden bölge halkını heyecanlandırıyor.

Yüksekova Havaalanı inşaatında sona gelindi!

Hakkari Yüksekova Havaalanı inşaatında sona gelindi. Yüksekova Havaalanı Altyapı Projesi Koordinatörü Şengezer: " Tabiat şartları zorlamazsa yıl sonunda Yüksekovalıların uçak ile buluşacağına inanıyorum " dedi.

Hakkari yeni hükümet konağının inşaatı devam ediyor!

Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, 2012 yılında yapımına başlanan yeni hükümet konağı inşaatında incelemelerde bulundu. Hükümet konağı binası işini yürüten Eren İnşaat firması sahibi Er, binanın yapımının titizlikle devam ettiğini söyledi...

Yüksekova Havaalanı inşaatı eksi 25 derecede devam ediyor!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yapımı süren havaalanı inşaatında çalışmalar soğuk havalara rağmen devam ediyor. Havaalanı inşaatının üst yapı şantiyesinde eksi 25 derecelere varan soğuk havaya rağmen işçiler akşam karanlığına kadar çalışıyor...

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi'nde kampüs inşaatı sürüyor!

Hakkâri'de 2008 yılında hizmete açılan Hakkâri Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi'nde kampüs alanındaki inşaat çalışmaları devam ediyor. Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Ebubekir Ceylan, inşaat alanında incelemelerde bulundu..

Yüzenler İnşaat şantiye kademe başustası arıyor!

Ankara merkezli Yüzenler İnşaat, Hakkari 'de yaptıkları baraj inşaatında istihdam edilmek üzere iş makinesi ve kamyon tamir edebilecek şantiye kademe başustası aradığını duyurdu

Hakkari inşaat Haberi

Hakkari inşaat

Doğu Anadolu Bölgesi’nde karların erimesi ve havaların ısınmaya başlaması inşaat sektörünü harekete geçirdi.

Hakkari’de geçen yıla oranla havaların daha erken ısınmasını fırsat bilen inşaat sahipleri, bir taraftan yarım kalan inşaatları tamamlamaya diğer taraftan da yeni inşaat alanları kazmaya başladı. Değer yıllara oranla bu yıl beklenen karın yağmadığını belirten vatandaşlar, baharın erken gelmesiyle birlikte inşaat sezonunun başlandığını...