08 / 07 / 2024

hakkari kanalizasyon şebekeleri yenilenecekmi

hakkari kanalizasyon şebekeleri yenilenecekmi

Hakkari’nin Biçer Mahallesi sakinleri, kanalizasyon şebekesi olmadığı için açıkta bulunan borulardan sızan pis koku nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını belirttiler. Vatandaşlar bir an önce kanalizasyon şebekesi için çalışma başlatılmasını istiyor...

Hakkari'de alt yapı çalışmaları sürüyor!

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, kentin en önemli alt yapı sorunu olan kanalizasyon ve vagmursuvu drenaj hattına kalıcı çözüm bulmak için kolları sıvadı.

Bursa'da kanalizasyon kazısında heyelan: 2 ölü, 1 yaralı

Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde, kanalizasyon kazısında meydana gelen heyelanda Mesut Korkmaz (30), Ali Atış (29) ve Metin Aktay (39) toprak altında kaldı. Korkmaz ile Atış kurtarılamadı.

Hakkari Selahaddin Eyyubi Havalimanı 3 aydır kapalı!

Doğu Anadolu Bölgesi'nde inşa edilen ve önemli yatırımlardan biri olan Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda 3 aydır hizmet verilemiyor.

Kilis'teki köylerin kanalizasyon sorunu çözülecek!

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, 2015 yılı sonuna kadar tüm köylerin kanalizasyon sorunun çözüleceğini söyledi. Karakuş, devam eden kanalizasyon çalışmalarının yıl sonunda tamamlanacağını ifade etti.

Hakkari doğal gaz iletim hattı için acele kamulaştırma!

Hakkari Doğal Gaz İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazların Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi törenle hizmete girdi!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MEŞKİ) tarafından yapımı tamamlanan ve 60 milyon liraya mal olan Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi törenle açıldı.

Barbaros'a kanalizasyon hattının temeli atıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından yapılacak olan Süleyman paşa ilçesi Barbaros Mahallesi kanalizasyon inşaatının temeli atıldı.

Mezitli Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi törenle açıldı!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MEŞKİ) tarafından yapımı tamamlanan ve 60 milyon liraya mal olan Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi törenle açıldı.

Hakkari'deki gümrük kompleksi tamamlanma aşamasında!

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Esendere Beldesi'nde 51 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen ve 60 milyon liraya mal olan gümrük kompleksi, tamamlanma aşamasına geldi.

Mersin Çamlıyayla'da Sebil Kanalizasyon İnşaat temeli atıldı!

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi.

Mersin Çamlıca'da Sebil Kanalizasyon İnşaatı temeli atıldı!

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi.

Hakkari'deki 60 milyon TL'lik yeni kompleksin inşaatında sona gelindi!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere beldesinde hizmet veren gümrük müdürlüğü için yapılan 60 milyonluk yeni kompleksin çalışmalarında sona gelindi.

İbradı'da yapılacak kanalizasyon şebekesinin temeli atıldı!

İbradı İlçesi'ne bağlı Ormana Mahallesi'nde yapılacak kanalizasyon şebekesinin temeli Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in katıldığı törenle atıldı.

hakkari kanalizasyon şebekeleri yenilenecekmi Haberi

hakkari kanalizasyon şebekeleri yenilenecekmi


Hakkari’nin Biçer Mahallesi sakinleri, kanalizasyon şebekesi olmadığı için açıkta bulunan borulardan sızan pis koku nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını belirttiler.


Biçer Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, yıllardır yüzlerce evin bulunduğu mahallelerinde kanalizasyon şebekesinin bulunmadığını ve tuvaletlerin ise boşa aktığını ifade ettiler. Teknolojinin hızla geliştiği 21. yüzyılda mahallelerinde halen kanalizasyon şebekesinin olmamasının yetkililerin bir ayıbı olduğunu belirten mahalle sakinleri, bir an önce kanalizasyon şebekesi için çalışma başlatılmasını istediler.


Bölgede meydana gelen olaylardan dolayı 1995 yılında Çukurca ilçesi Kavaklı köyünden göç ederek Biçer Mahallesi’ne yerleştiklerini ifade eden Hacı Daş, burada pis kokular yüzünden hayatlarının tehlikede olduğunu söyledi. Daş, “İkamet ettiğimiz semtte yaklaşık 500 evin kanalizasyon şebekesi yok. Bundan dolayı tüm kanalizasyon boşa akıyor ve sızıntıları mahalledeki dereye akıyor. Pis kokular yüzünden kapı ve pencereleri açamıyoruz ve...