14 / 05 / 2024

hakkari valisi necmettin kalkan

hakkari valisi necmettin kalkan

Hakkari Valisi Necmettin Kalkan kimdir? Hakkari Valisi Necmettin Kalkan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necmettin Kalkan, bugün görevine nerede devam edecek? İşte Necmettin Kalkan'ın biyografisi..

Hakkari yeni hükümet konağının inşaatı devam ediyor!

Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, 2012 yılında yapımına başlanan yeni hükümet konağı inşaatında incelemelerde bulundu. Hükümet konağı binası işini yürüten Eren İnşaat firması sahibi Er, binanın yapımının titizlikle devam ettiğini söyledi...

İdris Akbıyık: Kentin konut sorununa yönelik çalışmalarımız sürüyor!

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık yaptığı açıklamada kentin konut sorununa yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Hakkari'de 24 derslikli okulun temeli atıldı!

Hakkari Bulak'ta 24 derslik okul için temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene Hakkari Valisi ve Belediye Başkanvekili İdris Akbıyık da katıldı...

Hakkari OSB için imar ve projelendirme aşaması başlıyor!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde OSB kurulmasına ilişkin çalışmalar sürüyor. Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık başkanlığında valilik konferans salonunda "Organize Sanayi Bölgesi Kuruluş Toplantısı" düzenlendi. Toplantıda, çalışmalar hakkında konuşuldu...

Hakkari'ye 41,5 milyon TL spor yatırımı!

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Akbıyık, "Yapılacak olan tesislerin protokolünü imzaladık. Bu, Hakkari'ye özellikle spor alanında son yıllarda yapılacak en önemli hizmetler olacak" diye konuştu...

Çorum OSB'ye Meslek Yüksek Okulu açılacak!

Çorum Valisi Necmettin Kılıç, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne Meslek Yüksek Okulu inşa edileceğini açıkladı. Vali Kılıç, Türkiye’de çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi’nde olmayan bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. 

Hakkari'de 3 katlı, 9 kubbeli cami inşa ediliyor!

Hakkari’de ilk defa 3 katlı, iki minareli, 9 kubbeli ve asansörlü bir caminin temeli atıldı. Hakkari Valisi Yakup Canbolat, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, kurum amirleri, imamlar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı tören, Kur’an-ı Kerim’in okunmasıyla b

Tahir Akyürek Necmettin Erbakan Üniversitesi kampüsünü inceledi!

Konya Valisi Muammer Erol ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin kampus inşaatında incelemelerde bulunarak Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker’den bilgi aldılar.

Hakkari Yüksekova Havalimanı bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yarın açılışı gerçekleştirilecek Hakkari Yüksekova Havalimanı'nın hizmete girmesiyle Türkiye'deki havalimanı sayısı 55'e yükselecek.

Esenyurt Necmettin Erbakan Parkı açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı” düzenlenen törenle açıldı. Açılışta konser veren şarkıcı Orhan Ölmez vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı Esenyurt'ta açıldı!

İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 'Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı' düzenlenen törenle açıldı. Açılış töreninde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu konuştu..

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı hizmete açılıyor!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan devasa park Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı halkın hizmetine açılıyor.

Hakkari Üniversitesi 2. etap ihalesi Temmuz'da!

Hakkari Universitesi'nin 2. Etap İhale İlanı Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Merkez Kampüsü 'ne ait merkezi birim binalarının inşaatıyla genel altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesi ilana çıktı.

Feridun Bilgin Hakkari-Yüksekova Havaalanı'nı inceledi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Hakkari-Yüksekova Havaalanı'nda inceleme yaptı. 26 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılması planlanan havaalanı hakkında bilgi aldı.

hakkari valisi necmettin kalkan Haberi

hakkari valisi necmettin kalkan

Necmettin Kalkan kimdir?

Hakkâri Valisi Necmetin Kalkan, 1967 yılında Malatya'da doğdu. İlk ve ortaokulu Malatya’da, ortaöğrenimini İstanbul Vefa Lisesi ve Malatya Kubilay Lisesi'nde tamamladı. 


1988 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı yıl stajını tamamlayarak, İstanbul Barosu'ndan avukatlık ruhsatını aldı. 1989 yılında Elazığ Kaymakam adayı olarak İçişleri Bakanlığı'nda göreve başladı. 1990 yılında 1 yıl süre ile yabancı dil öğrenimi ve yerel yönetim incelemeleri için İngiltere'de bulundu. 


Dönüşte Afyon Şuhut Kaymakam Vekilliği, Isparta Sütçüler Kaymakamlığı, Batman Sason Kaymakamlığı, Van Vali Yardımcılığı, Rize Pazar Kaymakamlığı, Kocaali Kaymakamlığı, Kocaeli Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 


2008 Yılında 5747 sayılı yasayla İstanbul’da kurulan 8 ilçeden biri olan Sancaktepe İlçesinin Kurucu Kaymakamı olarak görev yaptı. 2011 – 2013 yılları arasında Artvin Valiliği görevinde bulunan Necmettin Kalkan, 03.08.2013 tarihinde onaylanan...