04 / 05 / 2024

Hakkı Altuntaş meram projeleri

Hakkı Altuntaş meram projeleri

MHP Meram Belediye Başkan Adayı Hakkı Altuntaş yaptığı açıklamada " Projelerimizde gelecek nesilleri düşünerek hareket ediyoruz. Meram'da vatandaşların menfaatine, şeffaf bir anlayışla uygulamalar gerçekleştireceğiz " dedi.

Meram Fahrünnisa Evleri nerede? 

Meram Fahrünnisa Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Meram Fahrünnisa Evleri nerede sorusunun yanıtı hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bilgi verelim.

Meram kentsel dönüşüm projesinde halk mağdur edilmeyecek!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuşan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Gelecek nesillere yaşanabilir bir şehir bırakmak hepimizin boynunun borcudur. Kadim Selçuklu başkentini ranta kurban edemeyiz" dedi

Meram'da imar planlamaları tamamlandı!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Mahallemizde Başkan var’ projesi kapsamında mahallelere misafir olmaya devam ediyor. Başkan Toru, belediye çalışmaları hakkında bilgi verirken, vatandaşların isteklerini dinledi.

Emlak Konut'tan Konya Meram Yenice yer teslimi!

Emlak Konut GYO bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Konya Meram Yenice Arsa Satışı hakkında bildirim yayınladı. Yer Teslimi 19 Haziran Cuma günü yapıldı.

Meram imar planından geçiriliyor!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru; Alparslan, Küçük Aymanas ve Ekmekkoçu Mahalleleri sakinleri ve muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıda Meram'ın imar durumu hakkında konuşuldu.

Hakkı Altuntaş: Projelerimizde gelecek nesilleri düşünerek hareket ediyoruz!

MHP Meram Belediye Başkan Adayı Hakkı Altuntaş yaptığı açıklamada " Projelerimizde gelecek nesilleri düşünerek hareket ediyoruz. Meram'da vatandaşların menfaatine, şeffaf bir anlayışla uygulamalar gerçekleştireceğiz " dedi.

Mehmet Demirel: Meram'ın hakkı olan projeler hazırladık!

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Mehmet Demirel ve beraberindeki heyet, Anadolu Ajansı (AA) Konya Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Demirel ' Meram'ın hakkı olan projeler hazırladık ' dedi...

Özak GYO, ortağı Aktay Turizm'e açılan dava duruşması hakkında açıklama yaptı!

Özak GYO, ortaklarından Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş. aleyhine açılan davanın duruşması hakkında açıklama yaptı

Emlak Konut GYO, olağan genel kurul toplantısı hakkında açıklama yaptı!

Emlak Konut GYO, 2011 yılı olağan genel kurul toplantısı sonucu hakkında açıklama yaptı!

GSD Denizcilik, Olağan Genel Kurul toplantısı hakkında açıklama yaptı!

GSD Denizcilik, 2011 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı tarih ve gündemi hakkında açıklama yaptı

Enka İnşaat, olağan genel kurul toplantısı hakkında açıklama yaptı!

Enka İnşaat, 2011 yılı olağan genel kurul toplantısı hakkında açıklama yaptı

Ataç İnşaat, faaliyet raporunun bildirimi hakkında açıklama yaptı!

Ataç İnşaat, 2011 yılı faaliyet raporunun bildirimi hakkında açıklama yaptı

İntema İnşaat, genel kurul bilgilendirme notları hakkında açıklama yaptı!

İntema İnşaat, genel kurul toplantısında görüşülecek konularla ile ilgili olarak açıklanması gereken bilgi, belge ve raporlar hakkında açıklama yaptı

Hakkı Altuntaş meram projeleri Haberi

Hakkı Altuntaş meram projeleri


MHP Meram Belediye Başkan Adayı Hakkı Altuntaş, seçim çalışmaları çerçevesinde Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyareti sırasında projelerini anlatan Altuntaş, "Projelerimizde gelecek nesilleri düşünerek hareket ediyoruz. Meram'da vatandaşların menfaatine, şeffaf bir anlayışla uygulamalar gerçekleştireceğiz" dedi. Oda Başkanı Fethullah Arık'tan Konya'nın jeolojik durumu hakkında bilgi alan Altuntaş, "Meram bölgesinde jeolojik anlamda riskli bölgelerimizin olduğunu öğrendik. Meram'm önemli bir bölümü eğimden dolayı imar dışı bırakılmış. Dere civarı, Seydişehir yolu da bunlardan biri. Belediye ve meslek odaları işbirliği yaparak temelden tavana ciddi bir yapı denetimiyle çözüme gideceğiz" ifadelerini kullandı.


Anadolu'da...