02 / 05 / 2024

Haktan Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret nerede

Haktan Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret nerede

Haktan Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Duman tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Newmsa Metal Kimya Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Newmsa Metal Kimya Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 319 bin 973 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

Asjet İnşaat Malzemeleri Metal Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asjet İnşaat Malzemeleri Metal Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Sarı tarafından kuruldu.

Mabeller İnşaat Metal Kimya Otomotiv Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabeller İnşaat Metal Kimya Otomotiv Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Müntakim Başaran tarafından kuruldu.

Hasdal İnşaat Metal Kimya Reklam Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasdal İnşaat Metal Kimya Reklam Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Dede tarafından kuruldu.

Kurtuluş37 İnşaat Metal Kimya Ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtuluş37 İnşaat Metal Kimya Ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 650 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Güvem tarafından kuruldu.

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Han tarafından kuruldu.

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Han tarafından kuruldu.

Rodi İnşaat Metal Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodi İnşaat Metal Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şİşli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Bingöl tarafından kuruldu.

Kocatarla İnşaat Metal Kimya Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocatarla İnşaat Metal Kimya Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Basan tarafından kuruldu.

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaren Gerim tarafından kuruldu.

Limanköy Grup İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limanköy Grup İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

Doğansan Hurda Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doğansan Hurda Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Ercan Doğan tarafından kuruldu!

Haktan Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret nerede Haberi

Haktan Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret nerede

Haktan Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Duman tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.


Haktan Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1) KİMYA      Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin imalatı, plastik ham maddelerin alım-satımı, plastik kalıpların ve makinelerin alım-satımı; toz, granül veya levha plastikten mamul tabak, çatal, kaşık, bardak, ayran ve yoğurt kapları, su kapları, gıda maddesi ve meşrubat kapları, şişe, kapak ve benzeri plastik kapların, leğen, kova, bidon gibi plastik mutfak eşyalarının; plastikten mamul hortum, örtü, branda, boru, vana, eklem parçaları, sulama sistemleri, oluklar, dirsekler, vidalar, plastik tel örgüler gibi tarımda ve ziraatte kullanılan plastik eşyaların; inşaat sanayi ve konutlarla...