18 / 05 / 2024

hal binası çöktü

hal binası çöktü

Bitlis'te inşaatı devam eden hal binasının çökmesi sonucu dört işçi yaralandı...

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı binası restore edilecek!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yılman bugünkü köşesinde Kadıköy'deki hal binasından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın çıkarılmasını kaleme aldı.

Avustralya'da inşaat halindeki üniversite binasının çatısı çöktü!

Batı Avustralya’nın Perth kentindeki Curtin Üniversitesi binasının çatısı çöktü...

'Dünyanın en saçma binası'na talip çıktı!

Google'da 'dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada çıkan yapılardan olan ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılması kararı alınan 18 katlı Özel İdare İş Merkezi'ne 30 milyon TL ile talip çıktı.

Çin’de bina çöktü: Çok sayıda ölü var!

Çin’in Şanghay şehrinde bir fabrikanın ek binası çöktü. Çökme sonucunda ölü sayısı 10’a yükseldi.

Nijerya'da 3 katlı okul binası çöktü!

Nijerya'nın en büyük kenti Lagos'ta bir okulunun da olduğu 3 katlı bina çöktü. Enkaz altında 100'den fazla insan mahsur kaldı.

Eskişehir’de eski öğrenci yurdu binası çöktü!

Eskişehir’de yıkılması için boşaltılan ve uzun zamandır kullanılmayan eski öğrenci yurdu binası çöktü.

Yıkımına başlanan Bursa İller Bankası'nın binası çöktü!

Bursa'da yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu cadde üzerinde bulunan İller Bankası´na ait eski binanın yıkıma başlandı. Bina kısa süre sonra kendiliğinden çöktü.

Rusya'da üniversite binası çöktü!

Rusya'nın St. Petersburg kentindeki üniversite binasının bir bölümü çöktü. Rus haber ajansları enkaz altında kalanlar olduğunu duyururken, acil durum yetkililerinin verdiği bilgiye göre olayda ölen ya da yaralanan yok.

Erzincan Araştırma Hastanesi'nin ek binası çöktü!

Erzincan'da inşa edilen Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek hizmet binası çöktü. Binanın inşaatında çalışan 8 işçi yaralandı.

Ensar Vakfı'nın 9 milyon TL'lik binası yıkılacak!

Ensar Vakfı’nın Ankara'da bulunan binası hakkında yıkım kararı çıktı. Değeri 9 milyon TL olan bina için yıkım çalışması gelecek haftaya başlayacak.

İzmir Opera Binası için ikinci ihale yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mavişehir'de hayata geçirilecek olan “Türkiye'nin opera sanatına özel" ilk binası için bir kez daha ihaleye çıktı

İnşaat kazısında Roma dönemine ait mezarlar çıktı!

İZMİT'te, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İSU) yeni hizmet binasının temel kazısı sırasında Roma dönemine ait mezarlar çıktı.

İzmir Opera Binası'nın ihalesi gerçekleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aralık 2016'da ihalesi gerçekleşen Karşıyaka'da inşa edilecek opera binası için ikinci kez ihaleye çıktı. 1350 günde tamamlanacak projenin ihalesi dün gerçekleşti.

hal binası çöktü Haberi

hal binası çöktü
Bitlis'te hal binası çöktü. Kalıpların altında kalan biri ağır 4 işçi yaralandı. Arkadaşlarının ve sağlık ekiplerinin yardımıyla kısa sürede kurtarılan işçiler ambulanslarla Bitlis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İşçilerden birinin sağlık durumunun ağır olduğu...