28 / 04 / 2024

Hal Tesisleri teknik ve sosyal işletmesi hizmeti alımı ihale

Hal Tesisleri teknik ve sosyal işletmesi hizmeti alımı ihale

Hal Otomasyon Sistemi İle Hal Tesisleri Teknik ve Sosyal İşletmesi Hizmeti Alımı İşi ihalesi 11 Kasım 2013 tarihinde saat 09:30 'da Merter 'de gerçekleştirilecek...

Düzce'de inşaatı tamamlanan eğitim tesisleri açıldı!

Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapımı tamamlanan eğitim tesisleri açıldı.

Sakarya Erenler'deki hal tesisleri 38.2 milyon TL'ye satılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Erenler İlçesi'ne bağlı Erenler Mahallesi'ndeki hal tesislerini ihale ile satıyor. Satış ihalesi 16 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Bina içi elektroniğinin teknik şartnameye uygun olması gerekecek!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Elektrik İç Tesisleri Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği gereğince, bina içi elektroniğinin teknik şartnameye uygun olması gerekecek..

Şişli Teknik Lisesi'nin yerine AVM ve rezidans geliyor!

2012 yılında Vakıflar Kanunu’nda yapılan değişikler ile tartışmalı bir hal alanŞişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arazisinda  Bulgar Eksarhlığı Ortodoks Kilisesi Vakfı, inşaat firması Taş Yapı’yla anlaştı. 

Ataköy Emlak Bankası tesisleri yıkılıyor!

Ataköy Emlak Bankası tesislerinin 'Spor Tesisleri Alanı', İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yapılan plan değişikliği ile 'Mesleki ve Teknik Öğretim Tesis Alanı'na çevrildi.

Şahinbey Belediyesi´nden okullara yeni halı saha!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, M. Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden sonra Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Dumlupınar Anadolu Lisesi’ne de yaptırdığı halı sahaların açılışını gerçekleştirdi.

Trabzon Akyazı Tesisleri'ne yeni düzenleme!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal imzadan sonra Akyazı Tesisleri’nde inceleme yapacak. Tecrübeli hocanın tesislerde yeni düzenleme yapacağı öğrenildi. Değişiklikler arasında önemli projeler olduğu bilgisi de gelen bilgiler arasında.

Kocaeli Büyükşehir’in dev arsasına İranlı işadamı talip!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin boşaltılan eski sebze-meyve hal tesisleri ve mevcut itfaiye binasının bulunduğu 50 dönümlük dev arazisine İranlı işadamı İsrafil Abutalibov talip oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 6 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında toplandı. Toplantıda Merkez Hal Tesisleri, Gebze Mezbaha Tesisleri ve İzmit Doğu Kışla Gençlik Parkı’nda yer alan işyerleri açık teklif usulüne göre kiralandı.

Malatya Akçadağ'da Halı Saha Tesisleri modern hale dönüştürülüyor!

Akçadağ’da uzun yıllardır sportif anlamda hizmet veren, aynı zamanda ilçenin ilk halı sahası durumunda olan Akçadağ Halı Saha Tesisleri, tadilattan geçirilerek modern bir hale dönüştürülüyor.

Manisa Halil Onultmak Spor Tesisleri’nin zemini yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un antrenmanlarını yaptığı Yunusemre ilçesi Uncubozköy Mahallesi’ndeki Halil Onultmak Spor Tesisleri’nin zemini, teknik patron Levent Eriş’in raporu doğrultusunda yenilenmeye başladı.

Teknik Yapı Metropark Evleri ulaşım!

Metropark Halkalı Evleri 213 bin 800 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Teknik Yapı Metropark Evleri ulaşım bilgileri kapsamında projenin Eski Bahariye Halı Fabrikası'na yakın konum bulunduğunu söyleyebiliriz.

Ankara Çerkes Derneği Sosyal Tesisleri açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda Ankara Çerkes Derneği’ne “Yap, işlet, devret” modeli ile Yaşamkent’te tahsis edilen arsa can buldu. Çerkes Derneği Sosyal Tesisleri, halı saha ve park düzenlenen törenle açıldı.

Hal Tesisleri teknik ve sosyal işletmesi hizmeti alımı ihale Haberi

Hal Tesisleri teknik ve sosyal işletmesi hizmeti alımı ihale


Hal Otomasyon Sistemi İle Hal Tesisleri Teknik ve Sosyal İşletmesi Hizmeti Alımı İşi ihalesi 11 Kasım 2013 tarihinde saat 09:30 'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü, Mehmet Nezihi Özmen Mh. Kasım Sok. No 62 Kat.4 34010 Merter adresinde gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için