14 / 05 / 2024

Haliç Haliç yat limanı

Haliç Haliç yat limanı

Haliç'te yapılması planlanan yat limanı projesi dahilinde bölgeye alışveriş merkezi, otel ve cami da yapılması planlanıyor...

Katar Haliç'e de ortak oldu! 

Türkiye ile Katar arasında, Katar’ın İstanbul Haliç Altın Boynuz Projesi’ne yatırım yapmasına ilişkin bir anlaşma imzalandı. Fettah Tamince'nin ihalesini kazandığı projede yat limanı ve otel yatırımları yapılacak. 

Blox Haliç 3. Etap'ta yatırımcımız kazansın istiyoruz!

Güvenle dolaşabileceğiniz, şehrin ortasında az da olsa yeşil alan görebileceğiniz dolayısıyla huzurlu yaşayabileceğiniz alanlar istiyorsanız bu bölge ve Blox Haliç 3 bu imkanları fazlasıyla sağlıyor...

Haliç, mega ve konut yatırımları ile değerlendi!

Haliç son dönemlerde mega ulaşım projeleri, konut ve otel projelerinin gözdesi oldu. Haliç'te bu yatırımlar konut fiyatlarını artırdı.

Haliç İstanbul'un cazibe merkezi olacak!

Haliç bölgesinin kentsel dönüşümün başarılı örneklerinden olduğunu belirten Endeksa.com’un Kurucu Ortağı ve CEO’su Görkem Öğüt, yat limanı projesinin de bölgeye değer katacağını açıkladı. 

Haliç Port için gün sayılıyor!

Etrafındaki fabrikaların temizlenmesiyle yeniden canlanması beklenen Haliç'te yatırım planları artıyor. Haliç Port projesinin başlaması için gün sayılırken bölgede yerli ve yabancı 10 marka otel açtı. 

Haliçport Projesi'ne 4 bin 159 metrekare alan ilavesi!

Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanarak askıya çıkarıldı. Projeye 4 bin 159 metrekare alan daha ilave edilecek. Projeye ilişkin planlara 21 Mart’a kadar itiraz edilebilecek.

Haliçport kıyı kesimi imar planı askıda!

İstanbul Beyoğlu İlçesi, Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi’nin kıyı kesimini içeren imar planı teklifi askıya çıkarıldı...

Alanya Hali'nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da 4 belde haliyle birlikte tüm ilçeye hizmet verecek, ilçeye kazandırılan en önemli ve maliyetli en yüksek yatırımı olan Toptancı Hali Kompleksi’nin temeli törenle atıldı.

Biz Cevahir Haliç AVM 3 Aralık'ta açılıyor!

Biz Cevahir Haliç AVM, 3 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek açılış töreniyle hizmete giriyor. Alibeyköy ve Eyüp bölgesine katma değer yaratacak ve yeni yatırımları teşvik edecek alışveriş merkezi, bölgenin cazibe merkezi olacak.

We Haliç yatırım bedeli!

14 blok şeklinde dizayn edilen We Haliç projesi 213 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. We Haliç yatırım bedeli...

We Haliç Gaziosmanpaşa yükseliyor!

109 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen We Haliç Gaziosmapaşa projesi 213 bin 433 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Haliçport projesi halkın görüşüne açıldı!

Haliçport projesi olarak bilinen İstanbul Haliç Yat Limanları ve Kompleksi projesi, 10 gün süreyle halkın görüşüne açıldı...

Haliçport projesinin ÇED raporu kabul edildi!

Haliç'te yapılması planlanan yat limanları ve kompleksi projesi için hazırlanan ÇED raporu kabul edildi. Proje kapsamında 3 otel, 2 yat limanı ve iskelelerin yapılması planlanıyor.

Haliç Haliç yat limanı Haberi

Haliç Haliç yat limanı
İstanbul'da Aynalıkavak Kasrı, Taşkızak Tersanesi ev Divanhane binasının bulunduğu bölgeye yaklaşık 70 yatlık kapasiteye sahip bir yat limanı projesi yapılacak. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan edinilen bilgiye göre Haliç'e yapılması planlanan yat limanı projesinde otel, alişveriş merkezi ve cami de yer...