08 / 07 / 2024

haliç ihalesi teklif sonuçları

haliç ihalesi teklif sonuçları

İstanbul'un kökü Osmanlı dönemine dayanan Haliç Tersanesi'nin yeni projesinde dün teklifler alındı.. Doğuş Holding ihaleden çekildi...

Çukurova Havalimanı ihalesinde teklif süresi ertelendi!

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın, işletme ve üstyapı ihalesi 4 şubat olarak açıklanmıştı. İhale yapılan düzenlemeyle teklif süresi bitimi 16 Mart’a kadar ertelendi...

Başakşehir Belediyesi'nden arsa karşılığında hasılat paylaşımı ihalesi!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satılması işi ihalesi kapalı teklif usulü ile 295 milyon TL'ye ihale edilecek.

Konyaaltı Belediyesi'nden mesire alanı ihalesine 2 milyon liralık teklif!

Antalya kent merkezinde bulunan 117 dönümlük mesire alanın ihalesi katılan Konyaaltı Belediyesi, 2 milyon lira ile en fazla teklif verdi.

Semt Bahçekent ihalesine 5 dev teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından önce tasfiye edilen daha sonra ihaleye çıkarılan Semt Bahçekent'in ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 5 firmadan teklif geldi...

Yeniköy Konakları ihalesine 5 dev teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından önce tasfiye edilen daha sonra ihaleye çıkarılan Yeniköy Konakları'nın ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 5 firmadan teklif geldi...

Salda Gölü ihalesi ne oldu?

Salda Gölü Millet Bahçesi'nin ihalesi 31 Temmuz tarihinde yapıldı. Açık İhale Usulü ile yapılan ihaleye toplam 7 firma teklif verdi. Peki Salda Gölü ihalesi ne oldu?

Konya Metrosu'nun ihalesine 3 firmadan teklif!

Konya'da yıllardır beklenen Konya Metrosu'nun ihalesi gerçekleşti. İhale kamuoyunun da yakından bildiği 3 firma teklif verdi.

Türk Kızılayı'ndan Erzurum'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü; Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Muratpaşa Mahallesinde bina inşaatı yapım ihalesi düzenliyor. İhale kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle yapılacak.

Salda Gölü Millet Bahçesi ihalesine 7 firmadan teklif!

Salda Gölü Millet Bahçesi'nin ihalesi 31 Temmuz'da yapıldı. Açık İhale Usulü ile yapılan ihaleye 7 firma teklif verdi. 

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi yapıldı!

Yap-işlet-devlet (YİD) modeliyle ihalesi gerçekleştirilen Aydın-Denizli Otoyolu Projesi için Powerchina International Group Limited, Powerchina Road Bridge Group Co. Ltd, Özgün İnşaat Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. iş ortaklığından teklif geldi.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi yarın!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Trabzon Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

haliç ihalesi teklif sonuçları Haberi

haliç ihalesi teklif sonuçları

İstanbul'un kökü Osmanlı dönemine dayanan Haliç Tersanesi'nin yeni projesinde bugün teklifler alındı. 3 grubun şartname aldığı projede Doğuş Holding ihaleden çekildi. Projede yat limanı, 2 otel ve bin kişilik cami de bulunuyor. Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi ihalesinde, Cengiz İnşaat-Taca İnşaat-Galeri Kristal ileSembol Uluslararası Yatırım-Ekopark Turizm-Fine Otelcilik ortak girişim grupları teklif verdi. İhale komisyonu başkanı, Altyapı Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Eyidoğan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen ihalenin başlangıcında yaptığı açıklamada, İstanbul Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi'nin 3996 sayılı Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkındaki Kanun ve 2011/1807 Bakanlar Kurulu kararı çerçevesinde ihale edileceğini bildirdi. Bugüne kadar 18 firma veya kişinin dokümanı incelediğini, idari şartnameye göre bugün...