05 / 05 / 2024

haliç köprüsünün açılışı ne zaman

haliç köprüsünün açılışı ne zaman

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen İstanbul belediye başkan adayları tanıtım töreninde yaptığı konuşmada Haliç Metro Geçiş Köprüsü'ne de değindi...

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılış tarihi değişti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son zamanlarda sık sık gündeme gelen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılış tarihinin değiştiğini açıkladı. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü ne zaman açılacak? İşte detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün son tabliyesi geldi!

Açılışı merakla beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün son tabliyesi şantiye alanına geldi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ilk tabliyesi yerleştirildi!

Açılışı merakla beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ilk tabliyesi yerleştirildi...

Haliç Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının 2. etabı başladı!

Haliç Köprüsü'nde ilk kısmı tamamlanan derz yenileme çalışmasının ikinci etabı saat 24.00'ten itibaren başladı.

Haliç Köprüsü'nde 18 Ağustos'a kadar bakım çalışması yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü, tarafından Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları başlatıldı...

Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki araziler tarıma kazandırılıyor!

Dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada bulunan Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki kullanılmayan araziler tarıma kazandırılıyor.

Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nün demiryolu kısmını hizmete açtı!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nün demiryolu kısmını hizmete açtı. Kırım Köprüsü üzerinden yaklaşık olarak 14 milyon kişinin geçmesi bekleniyor.

Sokollu Mehmed Paşa Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı!

TİKA'nın restore ettiği Bosna Hersek'in en önemli Osmanlı eserlerinden Sokollu Mehmed Paşa Köprüsü'nün teknik kabulünün yapılması nedeniyle tören düzenlendi...

Çin dünyanın en büyük kemerli demiryolu köprüsünü inşa etti!

Çinli mühendisler, Güneybatı Çin eyaleti Yunnan'da, Nujiang nehri üzerine dünyanın en büyük kemerli demiryolu köprüsünü inşa ettiler. 

Dünyanın en uzun deniz köprüsü Çin'de açıldı!

Dünyanın en uzun deniz köprüsü Çin'de hizmete açıldı. 55 kilometre uzunluğundaki Hong Kong-Zhuhai-Macau Köprüsü'nün açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün rüzgara dayanıklılığı ölçüldü!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün rüzgara dayanıklılığı Çin'in Southwest Jiaotong Üniversitesi'nde ölçüldü. Projenin Tam Model Rüzgar Tüneli testine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan da katıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün rüzgara dayanıklılığı Çin'de ölçülecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Dünyanın en uzun orta açıklıklı köprüsü olma özelliğini taşıyan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün rüzgar testi 11 Eylül'de Çin'de gerçekleştirilecek." diye açıklama yaptı. 

haliç köprüsünün açılışı ne zaman Haberi

haliç köprüsünün açılışı ne zaman


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendilerinin bir yerden emir alarak değil, halktan aldıkları emirle hareket ettiklerini belirterek, "Bize lobiler emir veremez, bize emri sadece halkımız verir ve biz halkımızın karşısına yerel yönetimlerde 5 yılda bir, genel seçimlerde de 4 yılda bir çıkarız, verilen karara da 'baş göz üzerine' der, boyun eğeriz" dedi. 


Erdoğan, partisinin Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen İstanbul belediye başkan adayları tanıtım töreninde yaptığı konuşmada Haliç Metro Geçiş Köprüsü'ne de değindi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşması sırasında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a, Haliç Metro Geçiş Köprüsü'nün ne zaman hizmete açılacağını sordu.


Topbaş'ın verdiği cevap üzerine konuşmasını sürdüren Erdoğan, "Kardeşlerim; inşallah, Taksim-Yenikapı, hatta 4. Levent-Ayazağa, Haliç Geçişi inşallah 15 Şubat'ta açılışını gerçekleştireceğiz, hayırlısıyla. Hey gidi CHP......