29 / 04 / 2024

haliç panorama nerede

haliç panorama nerede

Kahraman Yapı Yatırımları tarafından hayata geçirilen Haliç Panorama'da fiyatlar 182 bin liradan başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Haliç Panorama “Tıraş”oldu!

Kahraman Yapı tarafından Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Haliç Panorama da silüet soruna takıldı. 15 katlı olarak planlanan proje tıraşlanarak 11 kata indirildi. Fakat ruhsat alındıktan sonra satışlar başladığı için herhangi bir mağduriyet yaşanmadı..

Haliç Panorama 'da 305 bin liraya 1+1!

Haliç Panorama 'da fiyatlar 160 bin liradan başlıyor, proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Haliç Panorama Evleri fiyatları 160 bin TL'den başlıyor!

Haliç Panorama Evleri fiyatları 1 oda 1 salon dairelerde 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Zengin sosyal olanaklara sahip proje Kahraman Yapı imzası ile Gaziosmanpaşa'da yükseliyor...

Haliç Panorama Evleri nerede?

Haliç Panorama Evleri nerede sorusunun cevabı haberimiz içinde yer alıyor, proje 2 etaptan oluşuyor

Rams City Haliç nerede? Rams City Haliç fiyat listesi!

Rams City Haliç nerede sorusunun yanıtı ve Rams City Haliç fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

Siltaş Panorama’da 2+1, 4+1, 3+1, 5+1 konutlara yoğun talep!

Siltaş Yapı imzalı Siltaş Panorama’da yer alan 3+1 ve 3,5+1 dairelere ilgi oldukça büyük. Peki Siltaş Panorama nerede konumlanıyor? Siltaş Panorama'da yer alan konutların özellikleri neler? İşte detaylar...

Faras Panorama nerede? Faras Panorama fiyat listesi 2022! 

Faras İnşaat Ankara'daki yeni projesi Faras Panorama için düğmeye bastı ve proje detayları belli oldu. Faras Panorama nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Faras Panorama nerede sorusunun yanıtı ve Faras Panorama fiyat listesi 2022...

Mesa Panorama nerede? Mesa Panorama lokasyon bilgisi!

Mesa Panorama nerede sorusunun yanıtı ve Mesa Panorama lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte 317 adet konutun yer aldığı Mesa Panorama detayları...

Atakent Panorama nerede?

Atakent Panorama nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Atakent Panorama nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

JB Panorama nerede?

JB Panorama nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede konut fiyatları 590 bin TL'den başlıyor...

Colorist Panorama nerede?

Ön talep toplanan Colorist Panorama projesi Şile plajını görüyor. Peki Colorist Panorama nerede?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna, 19 Aralık 2017 tarihinde Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yanıtını verebiliriz.

Kayabaşı Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede?

Kayabaşı'na taşınan Rami Kuru Gıda Hali dükkanları için kura çekim tarihi 19 Aralık olarak belirlendi. Dükkanlar yapılacak kura ile sahiplerini bulacak..

WE Haliç Eyüp nerede?

Toplam 1.084 bağımsız birimden meydana gelen WE Haliç Eyüp projesi için 10 ayda yüzde 25 rezervasyon alındı. Peki WE Haliç Eyüp nerede?

İdealtepe Panorama Residence nerede?

Toplam 35 adet daireden meydana gelen İdealtepe Panorama Residence projesi Safa İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki İdealtepe Panorama Residence nerede?

Eyüp Hisar Panorama nerede?

Hisar Panorama Rezidans'ta daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje 4 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Eyüp Hisar Panorama nerede?

İstanbul Su Ürünleri Hali nerede?

Kumkapı'da 32 yıl hizmet verdikten sonra Gürpınar’da yeni yapılan kompleksine taşınan İstanbul Su Ürünleri Hali, 452 bin metre karelik bir alana kurulu ve limana sahip.

haliç panorama nerede Haberi

haliç panorama nerede

Haliç Panorama projesi 5 bin 150 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


2 etaptan oluşan Haliç Panorama Evleri İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa'da yükseliyor.


Kahraman Yapı Yatırımları imzası taşıyan Haliç Panorama'da toplam 286 adet daire yer alıyor. 


Haliç Panorama projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin alan büyüklükleri ise 58 metrekare ile 146 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitle konut sahibi olunabilen Haliç Panorama'da fiyatlar 182 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


Konut teslimlerinin Temmuz 2015'te yapılması planlanan Haliç Panorama'nın sosyal imkanları arasında Türk hamamı, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, dinlenme alanları, kapalı otopark yer alıyor. 



Telefon : 0 212 615 66 67 

Web Adresi:...