07 / 05 / 2024

Haliç Tersanesi betonlaştımı

Haliç Tersanesi betonlaştımı

Son günlerde basında çıkan “Haliç tersanesine beton santrali yapıldığına” dair haberlerle ilgili olarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla Haliç Altın Boynuz Turizm Yatırımları Şirketi açıklama yaptı.

Antalya Hal fiyatları belli oldu! Sebze meyve fiyatları düştü mü? İşte 30 Temmuz 2022 Antalya Hali fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 30 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi açıklandı. Peki, Antalya Hali'nde sebze ve meyve fiyatları kaç lira? Antalya Hali'nde sebze meyve fiyatları düştü mü? İşte 30 Temmuz 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

Antalya Hal fiyatları ne kadar? Sebze meyve fiyatları düştü mü? İşte 29 Temmuz 2022 Antalya Hali fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 29 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi açıklandı. Peki, Antalya Hali'nde sebze ve meyve fiyatları kaç lira? Antalya Hali'nde sebze meyve fiyatları düştü mü? İşte 29 Temmuz 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

KİPTAŞ We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Gaziosmanpaşa'da devam eden We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi aktardı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 'We Haliç Kentsel Dönüşüm' açıklaması!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, basında çıkan We Haliç Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaatların durduğuyla ilgili haberler hakkında açıklama yaptı. Belediye, inşaat çalışmaların hiç durmadığını, tüm kiraların eksiksiz ödendiğini açıkladı.

Haliç Tersanesi müze oluyor!

Haliç Tersanesiyle ilgili hazırlanan projeyi açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş “Haliç Tersanesi'ni bilim teknoloji ve inovasyon müzesi yapıyoruz" dedi

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi 700 günde bitecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı planlanan Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi’nin ihale süreci bu ay içinde başlıyor. Tünelin, yer tesliminden sonra 700 günde tamamlanması planlanıyor.

Haliç Tersanesi’ne beton santrali açıklaması!

Bazı basın yayın organlarında 'Haliç Tersanesi’ne beton santralı' adı altında yayınlanan haberler üzerine Haliç Altın Boynuz Turizm Yatırım Şirketi açıklama yaptı.

Tarihi Haliç Tersanesi’ne beton santrali kuruldu!

Haliç Tersanesi’nin Taşkızak Tersanesi kısmına, Kasımpaşa-Sütlüce Tüneli’ne beton sağlamak için kurulan santrali, Beyoğlu bölgesinden sorumlu olan İstanbul 2 numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu raportörü fark etti.

Haliç Tersanesi’ne beton santrali mi kuruldu?

Haliç Tersanesi’nin Taşkızak Tersanesi kısmına, Kasımpaşa-Sütlüce Tüneli’ne beton sağlamak için kurulan santrali, Beyoğlu bölgesinden sorumlu olan İstanbul 2 numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu raportörü fark etti.

Tarihi Haliç Tersanesi'ne beton santrali kuruldu!

Tarihi Haliç Tersanesi'nin Taşkızak Tersanesi kısmına, Kasımpaşa - Sütlüce Tüneli'ne beton sağlamak için beton santrali kurulduğunu, İstanbul 2 numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu raportörü fark etti

Haliç Tersanesi'ne beton santrali kuruldu!

Osmanlı’dan bu yana donanma ve sivil deniz taşımacılığının en önemli üretim alanlarından biri olan Haliç Tersanesi’nin Taşkızak Tersanesi kısmına, Kasımpaşa-Sütlüce Tüneli’ne beton sağlamak için santral kuruldu.

Haliç Madencilik İnşaat Mühendislik Hafriyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliç Madencilik İnşaat Mühendislik Hafriyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Emre Can, Murat Yılmazkart tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta kuruldu.

Metin Tahan: Tarihi Haliç Tersanesi yıkılmayacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Metin Tahan "Fatih Sultan Mehmet tarafından 1455'te yaptırılan tarihi Haliç Tersanesi’nin, Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi kapsamındaki alanla hiçbir ilgisi yoktur" dedi.

Haliç Tersanesi betonlaştımı Haberi

Haliç Tersanesi betonlaştımı

Son günlerde basında çıkan “Haliç tersanesine beton santrali yapıldığına” dair haberlerle ilgili olarak  kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla Haliç Altın Boynuz Turizm Yatırımları Şirketi açıklama yaptı.


Son günlerde basında çıkan “Haliç tersanesine beton santrali yapıldığına” dair haberlerle ilgili olarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılması zorunluluğu hasıl olmuştur.

Söz konusu alan, “Haliç Yat Limanı ve Kompleksi” adı altında Yap-İşlet-Devret modeli ile 02.07.2013 tarihinde SEMBOL ULUSLARARASI YATIRIM TARIM PEYZAJ İNŞ. TURZ. SAN. TİC. A.Ş.-FİNE OTEL TURİZM İŞLETMECİLİK A.Ş.-EKOPARK TURİZM İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş.tarafından oluşturulan konsorsiyum adına ihale edilmiş, ihalenin kesinleşmesini takiben 25.09.2013 tarihinde de Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile sözleşme imzalanmıştır. Bilahare,  proje alanı 08.11.2013 tarihinde teslim edilmiştir. 

Haberlere konu beton santrali, her ne kadar maksatlı olarak konsorsiyum ile ilişkilendirilmeye çalışılmakta ise...