04 / 05 / 2024

haliç yol bakım çalışmaları

haliç yol bakım çalışmaları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım-onarım çalışması hava muhalefeti nedeniyle ertelenmişi. İki gün sürecek çalışmalar boyunca Metrobüs trafiği ana köprüden sağlanacak. Araç trafiği yan köprüye aktarılacak.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında zam depremi! Kimin maaşı kaç lira oldu?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasının zamlı hali merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği son dakika zamla kaç lira oldu? İşte yeni zamlı maaş rakamları...

65 yaş aylığı, evde bakım, engelli maaşına zam üstüne zam! İşte zamlı maaşların son hali!

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı ve engelli aylığını da zam geldi. İşte merak edilen maaşların zamlı halleri…

65 yaş aylığı evde bakım maaşları zamlandı! İşte 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli maaşlarının zamlı hali!

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı ve engelli maaşlarına zam geldi. İşte 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli maaşlarının zamlı hali!

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylıklarına zamlı hali! İşte zamlı yeni maaşlara dair detaylar!

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylıklarına zamlı halini pek çok vatandaş merak ediyor. İşte zamlı yeni maaşlara dair detaylar!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aşkın Sandal tarafından kuruldu.

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

Haliç Köprüsü'nde 18 Ağustos'a kadar bakım çalışması yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü, tarafından Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları başlatıldı...

Kayseri Bünyan'da yol ve bakım çalışmaları yapılıyor!

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, alt yapı ve kış şartları nedeniyle bozulan yollarda bakım onarım çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Hatay'ın 15 ilçesine yeni yol yatırımı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Hatay’ın 15 ilçesinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Çatalca'da yol bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı Yol Bakım ve Onarım Ekipleri, kaldırım, yol yapım ve onarım çalışmalarını ara vermeksizin sürdürüyor

Enez’de yol yapım çalışmaları devam ediliyor!

Edirne İl Genel Meclisi’nin Enezli üyeleri Şenol Kılıç ve Erol Açık, İl özel idare tarafından yol şube ekiplerinin, Enez’de yol yapım ve bakım kapsamında çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.

Muğla Büyükşehir 100 milyon liralık yol yatırımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Halidiye'de yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Haliliye Belediyesi, Ahmet Yesevi ve Devteşti mahallelerindeki yol yapım ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

haliç yol bakım çalışmaları Haberi

haliç yol bakım çalışmaları


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım-onarım çalışması hava muhalefeti nedeniyle ertelenmişi. İki gün sürecek çalışmalar boyunca Metrobüs trafiği ana köprüden sağlanacak. Araç trafiği yan köprüye aktarılacak.


Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım ve onarım çalışmaları yapılacak. Çalışmalar 28 Ağustos Cuma Günü saat 23.45’te başlayacak. Çalışmalar süresince Haliç Köprüsü Ana Yolu Edirnekapı-Mecidiyeköy yöne araç trafiğine kapalı olacak. Araç trafiği yan yola aktarılarak trafik akışı kesintisiz sağlanacak. Metrobüs seferleri ise Edirnekapı-Mecidiyeköy istikametindeki ana köprüden devam edecek.


Bakım-onarım çalışmaları kapsamında ilk etapta yolda tıraşlama yapılacak. Sonrasında yola 4 cm Stone Mastik Asfalt serilecek. İBB Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar  31 Ağustos Pazartesi sabah 06.00’da sona...