29 / 04 / 2024

Mersin genelinde yol onarım ve asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Mersin genelinde yol onarım ve asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin birçok noktasında yol bakım-onarım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal bölgelerin yanı sıra, merkez ilçelerdeki çalışmalarda sürüyor



Kırsala Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından Yenişehir ilçesi Çukurkeşlik Mahallesi yolunun 5 bin metrelik kısmında, yer yer 10-12 metre arasında genişletme, bakım-onarım ve yağmur suyu drenajı için büz boru ve menfez döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Asfaltlanan Yollar Hizmete Açılıyor  

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde yer alan Yapım Şube Müdürlüğü tarafından yapılan Yenişehir ilçesine bağlı Aydınlıkevler Mahallesi´nde bulunan Dumlupınar Caddesi´nin bin metrelik, Barbaros Caddesi´nin 900 metrelik, 2023. Sokak´ın 400 metrelik kısmındaki asfaltlama çalışmalarında sona gelindi. Anamur ilçesinde ise 23 Nisan Caddesi´nin 650 metrelik (binder ve aşınma tabakaları), Hacı Latif Caddesi´nin 500 metrelik (binder ve aşınma), Bülent Ecevit Caddesi´nin bin 200 metrelik, Halide Edip Adıvar Caddesi´nin 220 metrelik (binder ve aşınma), Deniz Baykal Caddesi´nin 500 metrelik (binder ve aşınma), 19 Mayıs Caddesi´nin 900 metrelik (binder) kısımları ile otogar sahasındaki asfaltlama çalışmaları tamamlanarak, yollar vatandaşların kullanımına açıldı.


Anamur Ekspres


Geri Dön