15 / 05 / 2024

Mersin genelinde yol onarım çalışmaları

Mersin genelinde yol onarım çalışmaları

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin birçok noktasında yol bakım-onarım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal bölgelerin yanı sıra, merkez ilçelerdeki çalışmalarda sürüyor

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın kira sorunu ile ilgili soru önergesi reddedildi!

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın, yüksek konut kiraları ve yol açtığı sonuçların araştırılması istemiyle vermiş olduğu  meclis araştırma önergesi reddedildi.

Mersin'de kira fiyatları tavan yaptı!

Türkiye genelinde konut fiyatları ve kira fiyatları tavan yaptı. Uygun kira fiyatları ile bilinen Mersin'de de konut fiyatları yükselişe geçti. 

Mersin Gülnar'da 205 konut inşaatında sona gelindi!

Mersin'de toplu açılış töreninde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kent genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamada bulundu. 

Mersin Mezitli'de hobi bahçesi açıldı!

Mersin Mezitli Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşları toprakla bulaştırmaya devam ediyor. Belediye son olarak ilçede yeni hobi bahçesinin açılışını gerçekleştirdi.

Mersin Akdeniz'de 6 okul inşa ediliyor! 

Mersin Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde 6 okulun inşası için çalışmalara başladı. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, inşaat çalışmalarını inceledi. 

Mersin'de kaçak emlakçılığa geçit yok!

Mersin Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sinan Canpolat, il genelinde yetki belgesi olmayan emlakçılara para cezası uygulanacağını dile getirdi.

Mersin Akdeniz'de metruk yapılar ortadan kaldırılıyor!

Mersin Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde metruk binaların yıkımını kontrollü bir şekilde gerçekleştiriyor. 

Mersin'de asbestli binalarda çalışma başladı!

Mersin Yenişehir Belediyesi, ilçe genelinde asbest olan binalarda söküm çalışmalarına başladı.

Emlak Katılım’dan Mersin ve Maltepe'ye iki yeni şube!

Şube yatırımlarına devam eden Emlak Katılım, iki yeni şubesini daha hizmete açtı. Mersin’de ilk şubesinin açılışını gerçekleştiren Emlak Katılım, Maltepe şubesini de hizmete açarak İstanbul’da 19 şubeye, Türkiye genelinde ise 38 şubeye ulaştı. 

Mersin'de tarihi Dağpazarı Kilisesi yıkıldı!

Türkiye genelinde etkili olan yağış Mersin'de bulunan tarihi Dağpazarı Kilisesi'nin bir bölümünün yıkılmasına neden oldu...

Mersin OSB'de 3'üncü etap çalışmaları başladı!

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nin 3. etabının yapımı için çalışmalar yapılıyor. Proje kapsamında 3'ün Organize Sanayi Bölgesi Ham Yol İnşaatı'nın temeli atıldı.

Mersin Toroslar'da 17 milyon TL'lik kamulaştırma!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin genelinde devam ettiği hizmet maratonunu ilçelerde gerçekleştirdiği açılış ve temel atmalarla sürdürüyor. Kentte yapılacak yatırımlar kapsamında 17 milyon TL'lik kamulaştırma yapıldı.

Malatya Yol ve Altyapı Dairesi'ne yeni bina tahsis edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya genelinde yoğun bir çalışma temposu sergileyen Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı için yeni bir hizmet binası tahsis etti.

Mersin genelinde yol onarım çalışmaları Haberi

Mersin genelinde yol onarım çalışmaları

Kırsala Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından Yenişehir ilçesi Çukurkeşlik Mahallesi yolunun 5 bin metrelik kısmında, yer yer 10-12 metre arasında genişletme, bakım-onarım ve yağmur suyu drenajı için büz boru ve menfez döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Asfaltlanan Yollar Hizmete Açılıyor  

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde yer alan Yapım Şube Müdürlüğü tarafından yapılan Yenişehir ilçesine bağlı Aydınlıkevler Mahallesi´nde bulunan Dumlupınar Caddesi´nin bin metrelik, Barbaros Caddesi´nin 900 metrelik, 2023. Sokak´ın 400 metrelik kısmındaki asfaltlama çalışmalarında sona gelindi. Anamur ilçesinde ise 23 Nisan Caddesi´nin 650 metrelik (binder ve aşınma tabakaları), Hacı Latif Caddesi´nin 500 metrelik (binder ve aşınma), Bülent Ecevit Caddesi´nin bin 200 metrelik, Halide Edip Adıvar Caddesi´nin 220 metrelik (binder ve aşınma), Deniz Baykal Caddesi´nin 500 metrelik (binder ve aşınma), 19 Mayıs Caddesi´nin 900...