05 / 05 / 2024

haliçenazır amplio haliç projesi ev fiyatları

haliçenazır amplio haliç projesi ev fiyatları

Haliçenazır Amplio Haliç Projesi kapsamında yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salondan meydana geliyor

Amplio Haliçenazır adres bilgileri!

Amplio Haliçenazır adres bilgileri kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Amplio Haliçenazır projesinde dairelerin fiyatları 250 bin TL'den başlıyor ve 800 bin TL'ye kadar çıkıyor

Rams City Haliç satışta! Rams Global'den Uzel Traktör Fabrikası arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisinde hayatas geçirilen Rams City Haliç projesi satışa çıktı. Projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

Kozyatağı Hali'nde en ucuz ürün 1 TL fiyatıyla dereotu ve karpuz oldu! İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Kozyatağı Hali'nin 7 Ekim 2022 fiyat listesi yayımlandı. Kozyatağı Hali'nde en ucuz ürünler 1 TL fiyatıyla satışa sunuldu. Peki, Halde biber, domates, elma, patlıcan ve diğer sebze ve meyve fiyatları kaç lira, ne kadar? İşte 7 Ekim 2022 Kozyatağı Hali fiyat listesi...

Yerli otomobil fabrikasının son hali görüntülendi!

Otomobili Girişim Grubu’nun Türkiye'de üreteceği yerli otomobilin fabrika inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kazı çalışmalarının devam ettiği inşaat alanının son hali görüntülendi.

Adnan Oktar'ın lüks villasının son hali görüntülendi!

Adnan Oktar’ın Kandilli'deki evinin eski halinden eser kalmadığı görülüyor. İşte o villanın son hali...

Notre Dame Katedrali’nin son hali böyle görüntülendi!

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Notre Dame Katedrali'nde geçtiğimiz günlerde yangın çıkmıştı. Notre Dame Katedrali'nin yangından sonraki hali böyle görüntülendi...

Taksim Camii'nin son hali görüntülendi!

Taksim Camii'nin son hali görüntülendi. Caminin kaba inşaatı tamamlandı ve minarelerinin külahları yerine konuldu...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi!

İstanbul Boğazı'nın en özel yalısı olan Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi. Yalının bir kısmının onarıldığı ve çalışmaların yavaş ilerlediği görüldü...

Haydarpaşa Garı'nın son hali havadan görüntülendi!

110 yıllık Haydarpaşa Garı’nda 2015'te başlayan restorasyon çalışmaları devam ediyor. Tamamlanan çatı restorasyonu ve Haydarpaşa Garı'nın son hali havadan görüntülendi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın son hali görüntülendi!

29 Ekim'de ilk etabı açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nda sona yaklaşılıyor. 3. Havalimanı'nın son hali havadan görüntülendi. 

Galataport'un son hali böyle görüntülendi!

Tüm hızıyla devam eden Galataport projesinin son hali havadan görüntülendi. Proje içinde yer alan İstanbul Modern binası da önümüzdeki günlerde yıkılacak.

3. Havalimanı'nın son hali görüntülendi!

İnşaat çalışmalarına hızla devam edilen ve ilk etabı 29 Ekim 2018 tarihinde açılması planlanan 3. Havalimanı'nın son hali görüntülendi. Uçak bileti fiyatlarının yeni havalimanı ile birlikte büyük oranda düşmesi bekleniyor.

Haliç'te kat sınırı tartışması sürüyor! 4'e düşürülsün!

Haliç siluetini tehlikeye atan 10 kat kararı, yoğun tepkilerin ardından İBB Meclisi tarafından 6'ya düşürüldü. Habertürk Gazetesi yazarlarından Esra Boğazlıyan bugünkü köşesinde ''Haliç'in yeni imar kararına'' yanıt verdi. İşte, Esra Boğazlıyan'ın haberi...

Haliç, mega ve konut yatırımları ile değerlendi!

Haliç son dönemlerde mega ulaşım projeleri, konut ve otel projelerinin gözdesi oldu. Haliç'te bu yatırımlar konut fiyatlarını artırdı.

haliçenazır amplio haliç projesi ev fiyatları Haberi

haliçenazır amplio haliç projesi ev fiyatları

Amplio Haliçenazır projesi, Haliç'te kentsel dönüşüm kapsamında Amplio Emlak Yatırım tarafından yükseliyor. Haliçenazır Amplio Haliç Projesi fiyat bilgisi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Haliçenazır Amplio Haliç Projesi 2014 senesi içinde Nisan-Mayıs gibi satışa sunulacak. Haliçenazır Amplio Haliç Projesi teslimleri ise 2016'nın ikinci yarısında yapılacak. 


Haliçenazır Amplio Haliç Projesi satılık daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak belirlendi. 


Haliçenazır Amplio Haliç Projesi fiyat!

Haliçenazır Amplio Haliç Projesi fiyat bilgisi detayları satış ofislerinden öğreniliyor.900 konuttan oluşan projede 30 dönüm alan bulunuyor. 


Haliçenazır Amplio Haliç Projesi iletişim

Telefon: 0212 345 05 05 

Web adresi: