04 / 05 / 2024

Halil Avcıya Turizme katkı ödülü

Halil Avcıya Turizme katkı ödülü

Adana'da tarihi bir konağı restore ederek, turizme kazandıran Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avcı'ya, bölge turizmine katıklarından dolayı Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası tarafından teşekkür plaketi verildi.

Dreamsterdam'da 1 milyon 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Halil Avcı Şirketler Grubu tarafından Adana Seyhan'da yükselen Dreamsterdam'da daire fiyatları 1 milyon 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Aycan Avcı kaç yaşında, kimdir?

Akmerkez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı kimdir? Kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Avcılar Firuzköy 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesi, 610 Ada, 9 Parsele Ait 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kym Gayrimenkul Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kym Gayrimenkul Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Cemil Avcı, Halil Avcı ve Mustafa Büyükyenigün ortaklığında kuruldu.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Avcılar ilçesi, 1/5000 ölçekli Yeşilkent Mahallesi, Kısmi Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.12.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Avcılar 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, EÜAŞ Boru Hattı Platform ve Şamandıra Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

Avcılar'da yaşayan vatandaşların yıkım korkusu! 

Avcılar'da kentsel dönüşüm ile yıkılan binanın yanındaki apartmanda yaşayan vatandaşlar, sallandıklarını dile getirerek dışarı çıktı. Korku içerisinde olduklarını söyleyen vatandaşlar belediyeye şikayette bulundu. 

'Sosyal donatılı konut' talebi kalıcı olacak!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

Avcılar’da hasarlı evlerde yaşayanların isyanı: Ölüme terk ediyorlar!

1999 yılındaki Marmara depreminde İstanbul'da en fazla hasar alan ilçe olan Avcılar'da vatandaşlar korkuyla yaşıyor. İlçede çok sayıda binanın hasarlı olmasına rağmen bölge sakinleri binalarını yenileyememekten şikayetçi.

Avcılar'daki riskli raporu verilen binalarda yaşam sürüyor! 

99 depreminde İstanbul’da en büyük hasarı alan Avcılar'da 246 kişi yaşamını yitirmişti. Avcılar’da yaşayan vatandaşlar, riskli yapı raporuna rağmen evlerinde kalmaya devam ediyor...

Erzurum'daki Sırakonaklar turizme kazandırılacak! 

Erzurum'un İspir ilçesinde bulunan ve asırlardır insanların yaşadığı tarihi Sırakonaklar'ın turizme kazandırılması için çalışmalar başlatıldı.  

Osman Avcıl: Konut alacaklar acele etsin!

Konut sektöründe yaşanan durgunluk ve piyasa hakkında bilgi veren ELMÜTDER Başkanı Osman Avcıl, konut sahibi olmak isteyenler için fırsat dönemi yaşandığını söyledi.

Avcılar Tahtakale imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi, 664 Ada 1 Parsel (eski 520 ada 3 parsel)’in Bir Kısmına Ait 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Halil Avcıya Turizme katkı ödülü Haberi

Halil Avcıya Turizme katkı ödülü

Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) 21 Şubat Dünya Rehberler Günü dolayısıyla Çukurova'da turizmin gelişmesi için çalışan kişi ve kurumları ödüllendirdi. İlki geçen yıl gerçekleştirilen "Çukurova Turizm Ödülleri" töreninin ikincisi Adana Anemon Oteli'nde yapıldı. 



Düzenlenen ödül töreninde, ADRO tarafından işadamı Halil Avcı'ya Tarihi Salih Bosnalı Konağını yok olmaktan kurtarıp turizme ve Adana'ya ilk butik oteli kazandırdığı için plaket sunuldu. Avcı'ya plaketini ADRO Onursal Başkanı Osman Özbuldu, verdi. Halil Avcı ise ADRO yönetimine ve turizm camiasına teşekkür ederek, söz konusu konağı restore ederken, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini söyledi. 



HOTEL BOSNALI HAKKINDA


Hotel Bosnalı, Seyhan Nehri kıyısında, Adana' nın binlerce yıllık geçmişe sahip tarihi Tepebağ semtinde yer alıyor. 19. yüzyıl sonu ve 20. yüzyıl başı Adana'sının önemli şahsiyetlerinden Bosnalı Salih Efendi' nin 1889...