07 / 05 / 2024

Halil Çam Camii 2016

Halil Çam Camii 2016

Ankara’nın Mamak ilçesinde hayırsever bir iş adamı tarafından yaptırılan Halil Çam Camii ve Saliha Kur’an kursu dualarla hizmete açıldı.

Bursa Beşevler Hafize Hatun Camii yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından avlu zemini yenilenen, çevre düzenlemesi yapılan Beşevler Hafize Hatun Camii, yeni bir yaşam alanına dönüştü.

Ataköy 5. Kısım Camii'nin çatısı çöktü: Yaralılar var!

Bakırköy Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze namazı kılanların üzerine, kar biriken açılır kapanır çatı çöktü. Tentenin altında kalan 10 kişi yaralandı. Yaralılar bölgedeki hastanelerde tedavi altına alındı. Olayda ilk belirlemelere göre bir kişi yaşamını yitirdi.

Oba Yaşam Alanları Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oba Yaşam Alanları Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 4 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Halil İbrahim Koyuncu, Mehmet Koyuncu ve Yüksel Öztürk imzasıyla kuruldu.

Safranbolu Sadiye Hanım Camii'nin temeli atıldı!

Sadiye Hanım Camii ve Abdurrahman Efendi Kur’an Kursunun temeli Safranbolu Belediye Başkan Vekili Halil Aydın'ın da katılımıyla atıldı...

Harem-i İbrahim Camii ziyarete açıldı!

İsrail işgalinin en fazla hissedildiği şehirlerden El-Halil'de bulunan Harem-i İbrahim Camii ve şehir halkı Türkiyeli ziyaretçilerini bekliyor.

Bursa Hicret Camii yenilenen yüzüyle hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından avlu zemini yenilenen, çevre düzenlemesi yapılan Hicret Camii, kafeteryası ve oturma grupları ile yeni bir yaşam alanına dönüştü.

Selimiye Camii’nin silueti bozulacak mı?

Edirne Belediye Meclisi, bugün şok bir karar aldı. Şehrimize D-100 karayolundan gelen misafirleri tüm ihtişamıyla karşılayan UNESCO Dünya Mirası Selimiye Camii’nin siluetinin görünmesini engelleyen karara CHP’li ve Ak Parti’li üyelerin oylarıyla imza atıldı.

Halil Avcı İnşaat, Adana Dreamtowers projesiyle yükselecek!

Prestijli projeleriyle bulunduğu bölgelere değer katan Halil Avcı İnşaat, Adana'nın en iyi lokasyonunda yer alan yeni projesi "Dreamtowers" ile hayatın merkezinde olmak isteyenlere yepyeni bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Altındağ Halil Şahin Çam Cami açıldı!

Hayırsever işadamı tarafından Üreğil Mahallesi’nde yaptırılan Halil Çam Cami ve Saliha Çam Kur’an kursu dualarla hizmete açıldı. Ali Okan Çam tarafından yaptırılan cami 700 kişi kapasiteye sahip. 4 ayda tamamlanan cami Selçuklu mimarisiyle inşa edildi.

Mamak Halil Çam Camii açıldı!

Ankara’nın Mamak ilçesinde hayırsever bir iş adamı tarafından yaptırılan Halil Çam Camii ve Saliha Kur’an kursu dualarla hizmete açıldı.

Adana Dreampark'da yaşam başlıyor!

Yapı sektöründe geçirdiği 35 yılda, hepsi birbirinden prestijli binlerce konut ile altyapı ve üstyapı projelerine imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Adana'da standartları yükselterek gerçekleştirdiği Dreampark'da yaşam başlıyor.

Ada Park Turizm ve Dinlenme Tesisleri Anonim Şirketi Çam Limanı Şubesi açıldı!

Ada Park Turizm ve Dinlenme Tesisleri Anonim Şirketi Çam Limanı Şubesi, Halil Savcı Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Heybeliada, Çam Limanı Caddesi, Alp Görüngen Yolu'nda açıldı.

Çamlıca Camii inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde yapımı süren Çamlıca Camii inşaatı sahasına gelerek incelemelerde bulundu. Burada yaklaşık bir saat kalan ve yetkililerden çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alan Erdoğan, daha sonra alandan ayrıldı.

Halil Çam Camii 2016 Haberi

Halil Çam Camii 2016

Ankara’nın Mamak ilçesinde hayırsever bir iş adamı tarafından yaptırılan Halil Çam Camii ve Saliha Kur’an kursu dualarla hizmete açıldı.


Ali Okan Çam tarafından yaptırılan ve 700 kişi kapasiteye sahip olan caminin yapımı 4 ayda tamamlandı. Selçuklu mimarisiyle inşa edilen Halil Çam Camii’nin açılışına Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Mamak Müftü Vekili Abdulkadir Özkaya, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninde konuşan Kaymakam Mantı, "İnsanın amel defteri ölünce kapanıyor ancak hayırlı bir eser bırakan insanların amel defteri kapanmıyor" dedi.


Başkan Akgül ise, camilerin adeta bu toprağa vurulmuş bir mühür olduğunu belirterek, "Büyük bir kentsel dönüşümün yaşandığı Mamak’ta göreve geldiğimizde kendimize koyduğumuz hedeflerden biri...