03 / 05 / 2024

Adana Dreampark'da yaşam başlıyor!

Adana Dreampark'da yaşam başlıyor!

Yapı sektöründe geçirdiği 35 yılda, hepsi birbirinden prestijli binlerce konut ile altyapı ve üstyapı projelerine imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Adana'da standartları yükselterek gerçekleştirdiği Dreampark'da yaşam başlıyor.



Yapı sektöründe geçirdiği 35 yılda, hepsi birbirinden prestijli binlerce konut ile altyapı ve üstyapı projelerine imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Adana'da standartları yükselterek gerçekleştirdiği Dreampark'da yaşam başlıyor. Konutların tapuları sahiplerine teslim edilmeye başlandı Gösterilen büyük ilgi nedeniyle satışların büyük bölümünün henüz proje başlangıcında, bankalardaki gibi "sıramatik yerleştirilerek" gece 24.00'e kadar yapıldığı proje tamamlandı. Bir projesini tamamlarken, diğer projelerinin startını veren Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Dreamtovvn ve DreamGarden projelerinde de satışları ve inşaatı tüm hızıyla sürüyor.. 


Yüzde 41 kar 


Adana'nın "Güven duyulan markası" Halil Avcı Şirketler Grubu'nun, Adana'nm en nezih bölgelerinden Mavi Bulvar'a değer katan Dreampark projesi müşterilerine sadece iyi bir ev değil, iyi bir yatırım imkânı da sundu. Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, Dreampark Halil Avcı'dan daire alanların şimdiden yaklaşık yüzde 41' lik bir kar ettiklerini söyledi. 


"Prim yapacak" demiştik 

Avcı proje lansmanmda "Adana'nm en yatırım getirişi yüksek, farklı, vizyonu geniş ve en çok prim yapacak projesini gerçekleştiriyoruz" dediklerini anımsatarak, "Şimdi bu söylediklerimizi yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İnsanlar Adana'nm en çok prim yapacak olan projesi Dreampark'ı tercih ederek sadece ev sahibi olmadılar aynı zamanda geleceğe yönelik getirişi en yüksek şekilde olacak bir yatırım da yapmış oldular. " dedi. 


Alıcılarına yüzde 41 kar ettiren Dreampark Halil Avcı sitesi taahhüt süresinden 9 ay önce teslim edilerek de yatırımcıların yüzünü güldürdü. Oturmak isteyen daire sahiplerinin erken taşınması, yatırımcıların 9 ay önceden kira veya satış getirişi sağlamasıyla da takdir edilen Dreampark'ta yaşam erken başlıyor. 

Her ihtiyaca cevap veriyor 1+1, 2+1, 3+1, kat bahçeli ve teraslı dairelerin yanı sıra bir çok alternatif seçeneklerinin bulunduğu Dreampark projesi kelimenin tam anlamıyla kişilerin yaşam ihtiyaçlarına cevap veriyor. Gerçek sinema salonlarını aratmayan 3D li sinema salonu, estetik dizaynı ve tam 300m2 yüzülebilir alanı olan bir yüzme havuzu, kaliteli ve şık basketbol sahası, gerçek ölçülerde yapılan tenis kortu, Dreampark sakinlerinin yorgunluklarını ve streslerini atabilmeleri için kullanışlı gerçek bir saunaya sahip. 


Çocukların güvenle oyun oynayabileceği çocuk parkı, profesyonel fitness hocası eşliğinde tasarlanan ve aletleri alınan fitness salonu, yürüyüş alanları gibi çok geniş yelpazeye sahip sosyal alanları bulunan Drempark'ın sakinleri başlayacak yeni yaşamlarının heyecanını duyuyor. Projede 1+1'ler 75 metrekare, 2+1'ler 110 metrekare, 3+1'ler ise 150 metrekareden oluşuyor. 


Milliyet Bussines


Web adresi: http://dreamparkadana.com/


Geri Dön