18 / 05 / 2024

Adana Dreampark konutları satılık daire

Adana Dreampark konutları satılık daire

Yapı sektöründe geçirdiği 35 yılda, hepsi birbirinden prestijli binlerce konut ile altyapı ve üstyapı projelerine imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Adana'da standartları yükselterek gerçekleştirdiği Dreampark'da yaşam başlıyor.

Sakarya ve Adana'da taksitle 27 adet iş yeri ve konut satılıyor! 

Belediyeler, Sakarya ve Adana illerinde yer alan 27 adet iş yeri ve konutu taksitle satıyor. Peki satışı yapılacak iş yeri ve konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? 

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşamın ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? İşte detaylar...

Adana'da 3 bin 200 adet konutun teslimi için yıl sonu işaret edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Adana'da inşası devam eden kalıcı konutların yıl sonuna kadar tamamlanıp depremzedelere teslim edilmesi planlanıyor.

Adana'da depremzedeler için konut inşaatları devam ediyor!

Adana'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin ardından depremzedeler için başlatılan konutların inşası devam ediyor.

Adana Sarıçam TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana Sarıçam Buruk Mahallesi projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkarıldı.

TOKİ Adana Sarıçam 2021 başvuruları 5 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam 2021 projesinde yer alan konutlar için başvurular 5 Nisan'da başlıyor.

TOKİ Adana Sarıçam 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam 2020 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir projesi satışa çıktı!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Adana Buruk orta gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk orta gelir grubundaki konutlar için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Adana Sarıçam’da yeni konutların yüzde 70’i satıldı!

Faizlerin 0,64’e düşürülmesiyle Adana’da da konut satışları artmaya başladı. Merkez ilçe Sarıçam’da bulunan yeni konutların yüzde 70’e yakınının satıldığı açıklandı.

TOKİ Adana Sarıçam Akkuyu 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Akkuyu projesindeki konutların kura çekimi bugün yapılıyor...

Adana Dreampark konutları satılık daire Haberi

Adana Dreampark konutları satılık daire

Yapı sektöründe geçirdiği 35 yılda, hepsi birbirinden prestijli binlerce konut ile altyapı ve üstyapı projelerine imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Adana'da standartları yükselterek gerçekleştirdiği Dreampark'da yaşam başlıyor. Konutların tapuları sahiplerine teslim edilmeye başlandı Gösterilen büyük ilgi nedeniyle satışların büyük bölümünün henüz proje başlangıcında, bankalardaki gibi "sıramatik yerleştirilerek" gece 24.00'e kadar yapıldığı proje tamamlandı. Bir projesini tamamlarken, diğer projelerinin startını veren Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Dreamtovvn ve DreamGarden projelerinde de satışları ve inşaatı tüm hızıyla sürüyor.. 


Yüzde 41 kar 


Adana'nın "Güven duyulan markası" Halil Avcı Şirketler Grubu'nun, Adana'nm en nezih bölgelerinden Mavi Bulvar'a değer katan Dreampark projesi müşterilerine sadece iyi bir ev değil, iyi bir yatırım imkânı da sundu. Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, Dreampark Halil...