01 / 05 / 2024

Halil İbrahim Oral açıklamaları

Halil İbrahim Oral açıklamaları

Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, “Bir şehrin geleceğinin şekillenmesinde gerçekten hayallerine yürümesinde belediye başkanının bakış açısı çok önemli. Çünkü şehri belediye başkanı şekillendiriyor" dedi

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Sakaloğlu ve Halil İbrahim Sakaloğlu tarafından kuruldu.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da  1  milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Polat tarafından kuruldu.

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Ahg Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahg Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Güler tarafından kuruldu.

Bartek İnşaat Metal Otomotiv Reklam Teknoloji Ve Telekomünikasyon Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Bartek İnşaat Metal Otomotiv Reklam Teknoloji Ve Telekomünikasyon Hizmeti Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Ersundu tarafından kuruldu.

Mansbro Yapı Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mansbro Yapı Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Ateş tarafından kuruldu.

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Örengül tarafından kuruldu.

Kafkas Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şehidoğlu tarafından kuruldu.

Çorum Kale'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da dönüşüm yapılabilecek yerlerle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dosyalar hazırladıklarını bu dosyalardan birinin de Kale Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu müjdeledi.

Çorum Belediyesi esnaftan kira almayacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın yaptığı açıklamada tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını bitene kadar iş yeri belediyeye ait esnaftan kira alınmayacağını duyurdu.

Temel Otel Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Otel Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Temel tarafından kuruldu.

Halil İbrahim Oral açıklamaları Haberi

Halil İbrahim Oral açıklamaları


Konya Hakimiyet gazetesine açıklamalarda bulanan Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, “Bir şehrin geleceğinin şekillenmesinde gerçekten hayallerine yürümesinde belediye başkanının bakış açısı çok önemli. Çünkü şehri belediye başkanı şekillendiriyor. Bir kişinin o şehir için büyük projeleri olabilir ama bunu yapacak olan kişi belediye başkanıdır. Eğer belediye başkanında takım ruhu, ekip ruhu varsa değişik platformlarda değişik organizasyonlarla şehrin geleceği için fikirlere açıksa o şehrin fiziki olarak kalkınıp gelişmesinde başkanın ufku çok önemlidir. Biz inşallah bunu yaptığımızı düşünüyoruz” diye konuştu.


Yapılan hizmetlerin kendilerine enerji verdiğin belirten Oral, “Halkımız için attığımız her adım bizlere güven, güç ve cesaret kazandırıyor. Biz siyaseti siyaset için değil hizmet için yapıyoruz. Şehrimizdeki her yenilik bir sonraki değişimi getiriyor. Halkımız bize bu makama layık gördü biz de bunu...