28 / 04 / 2024

Kafkas Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!


Kafkas Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şehidoğlu tarafından kuruldu.



Kafkas Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şehidoğlu tarafından kuruldu.

Kafkas Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi konusu:
1. Gayrimenkul danışmanlığı ve ekspertiz faaliyetlerinde bulunmak. 2. Gayrimenkule dayalı projelerin yürütülmesi ve fiyatlandırılmasında bilimsel ve mali danışmanlıklar yapmak. 3. Gerçek veya tüzel kişi ve kuruluşlara ait her türlü gayrimenkuller, arsa, arazi, konut ve iş yerlerinin fiyat analizlerini yapmak. Fizibilite çalışmalarında bulunmak. 4. Gayrimenkullerin ve bunlara bağlı ayrılmaz parçalarının, gayrimenkul projeleri ile gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemel değerlerini etkileyen,zaman, yer, nitelik, nicelik, piyasa ve çevre koşulları v.b. unsurları emsalleri ile kıyaslamak suretiyle ekspertiz faaliyetlerinde bulunmak. 5. Gayrimenkullerin kira bedellerini analiz ve ekspertiz etmek. 6. Şirket yukarıda belirtilen amaç ve konuları gerçekleştirebilmek için; a. Sermaye piyasası mevzuatı ile ilgili mevzuatta öngörülen usul ve esaslar dahilinde şirket amaç ve konusunun gerektirdiği ticari hukuki sınai vs. muameleleri yapmak. Patent, know-how marka ihtira beratı ustalık ve diğer fikri sınai mülkiyet haklarını iktisap etmek bu haklan kendi adına tescil ettirmek, devir etmek feragat etmek bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapmak bu tür haklan devir almak kiralamak veya kiraya vermek yada üçüncü şahısların yararlanmasına sunmak. b. Amacına giren işlerin tanıtımına ve geliştirilmesine ilişkin tüm çalışmaları yürütmek ve piyasa araştırmalarını yapmak c. Amacına ilişkin olarak yurt içinden ve yurt dışından gerekli ruhsat izin, öncelik, ihtira beratlarını almak, devretmek ve devralmak d. Amacına uygun her türlü taahhüde girmek e. Amacına uygun olarak kurulmuş ve kurulacak şirket,müessese,iş ortaklıkları ve firmalarla ortaklık kurmak,iştirak etmek,devir almak ve satmak f. Şirketin amacına ulaşabilmesi için makine ve tesislerle, gayrimenkulleri iktisap etmek, devir ve ferağ etmek, kiraya vermek, kiraya almak, gayrimenkuller üzerinde irtifa,sükna,gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, inşaat hakkı, ipotek tesis etmek, iktisap, devir ve ferağ etmek g. Şirket alacaklarını ve borçlarını teminat, ipotek ve rehin sözleşmeleri ihdas edebilir, ipotek ve rehin verebilir,ipotek ve rehin alabilir, rehinleri fek ve tadil edebilir.


Geri Dön