13 / 05 / 2024

Halil İbrahim Yılmaz

Halil İbrahim Yılmaz

Desde Mühendislik Müşavirlik İnşaat Otomotiv ve Laboratuvar Hizm.San. Tic.Ltd.Şti.Maltepe İstanbul Şubesi, Halil İbrahim Yılmaz Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Maltepe'de açıldı.

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Şen tarafından kuruldu.

ZNP Design Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

ZNP Design Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu. 

ZNP Desing Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

ZNP Desing Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu. 

Sage Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sage Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Ulu, Ebubekir Üçeş, Halil İbrahim Yılmaz, Neşet Karahan ve Ünsal Koçak tarafından kuruldu.

Yılmazlar Grup Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Grup Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu...

Yılmaz Kardeşler Mim.İnş.Restoras. Gıda Otomotiv Tarım Ve Hay.İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Kardeşler Mim.İnş.Restoras. Gıda Otomotiv Tarım Ve Hay.İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Halil İbrahim Yılmaz ve Barış Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Desde Mühendislik Müşavirlik İnşaat Otomotiv ve Laboratuvar Hizm.San. Tic.Ltd.Şti.Maltepe İstanbul Şubesi açıldı!

Desde Mühendislik Müşavirlik İnşaat Otomotiv ve Laboratuvar Hizm.San. Tic.Ltd.Şti.Maltepe İstanbul Şubesi, Halil İbrahim Yılmaz Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Maltepe'de açıldı.

Cemal Yılmaz Demir: Kavak'ın toplu konuta ihtiyacı var!

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun kendisine ilettiği sorun ve projelerin çözüme kavuşturulması için TOKİ ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ile görüşmelerde bulundu.

Tuzla Yılmaz Evleri'nde 170 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim!

M.Yılmaz İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Yılmaz Sitesi'nde daireler 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Fehmi Yılmaz yeniden inşa edilen eserleri anlatacak!

Sanat Tarihçisi Fehmi Yılmaz İstanbul'un Hazineleri adlı seminerde İstanbul'un yeniden inşa edilen eserlerini anlatacak

Yusuf Ziya Yılmaz: Konutlar için tüm önlemler alındı!

Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım ilçesi, Çay Mahallesi’ne yapılacak olan toplu konutlar için tüm önlemlerin alındığını belirterek, “Mert Irmağı kenar çizgisinden 40 metre çekilerek konut bloklarının yerleştirilmesine tedbiren karar verilmiştir” dedi

M.Yılmaz İnşaat Yılmaz Sitesi'nde 120 bin TL'den başlıyor!

Fiyatların 120 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yılmaz Sitesi İstanbul Tuzla'da yükseliyor...

Gafur Yılmaz: Gençler klasik mobilya tercih ediyor!

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, gençlerde sanılanın aksine klasik mobilyanın tercih edildiğini vurguladı...

Halil İbrahim Yılmaz Haberi

Halil İbrahim Yılmaz

Desde Mühendislik Müşavirlik İnşaat Otomotiv ve Laboratuvar Hizm.San. Tic.Ltd.Şti.Maltepe İstanbul Şubesi, Halil İbrahim Yılmaz Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde açıldı.


Desde Mühendislik Müşavirlik İnşaat Otomotiv ve Laboratuvar Hizm.San. Tic.Ltd.Şti.Maltepe İstanbul Şubesi adres: Maltepe, Cevizli Mahallesi, Bağdat Caddesi, Has İş Merkezi...