17 / 05 / 2024

Halil Kırankaya

Halil Kırankaya

Ernak İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Kırankaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Beyoğlu, Piyalepaşa Mahallesi' nde kuruldu.

Drsn Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drsn Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Halil İbrahim Dursun tarafından kuruldu.

Safa Harita Planlama Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Safa Harita Planlama Mimarlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Halil İbrahim Pekrü, Ramazan demircan ve Süleyman Yorulmaz ortaklığında kuruldu.

Hsa Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsa Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Halil İbrahim Aras ve Servet Gürgen ortaklığında kuruldu.

Monotera Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Monotera Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Ömer Hulusi Zeren, Ali İrfan Yavuz ve Halil Melih Zeren ortaklığında kuruldu.

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Fatih Koştu ve Halil Şahin ortaklığında kuruldu.

Eltemsa Mimarlık İnşaat Pazarlama Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eltemsa Mimarlık İnşaat Pazarlama Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Burak Canbulat, İbrahim Halil İstemez, İsmail İstemez ve Vahit Can Çopar ortaklığında kuruldu.

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

Over Desıgn Studıo Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Over Desıgn Studıo Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Karagün tarafından kuruldu.

Leaders Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Leaders Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Altun tarafından kuruldu.

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi açıldı!

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi Ataşehir’de 800 bin TL serrmaye bedeli ile İbrahim Halil Kırmızı tarafından açıldı.

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Sakaloğlu ve Halil İbrahim Sakaloğlu tarafından kuruldu.

Amay Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Amay Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Pendik’te  200 TL  sermaye bedeli Mehmet Halil Tanrıöver tarafından kuruldu.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Halil Kırankaya Haberi

Halil Kırankaya

Ernak İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Kırankaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Beyoğlu, Piyalepaşa Mahallesi'nde kuruldu.


Ernak İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet...