04 / 05 / 2024

halil korkmaz zin-d

halil korkmaz zin-d

ZİN D Yatırım ve Yönetim Gelişime A.şž ferahından çekmeköy'de hayafe geçirilen Zin D Zen projesinde toplam 96 konut bulunuyor. Zin D Zen, çevresinde yükselen nitelikli konur projeleri, merkezi konumu ve özenli tasarımı ile ev sahibi olmayı düşleyenleri be

Düzce'ye 92 milyonluk yatırım! 'Halil Uzun Otel' geliyor!  

Çağ Özel Güvenlik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri şirketi, Düzce'ye 92 milyon 956 bin 300 TL'lik yatırım için harekete geçti. Bu kapsamda kente Halil Uzun Otel projesi inşa edilecek.

ZİN D Semt'te 4 milyon TL'ye 2+1! 1 ay sonra teslim!

ZİN D Semt projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 4 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin 1 ay sonra başlaması planlanıyor.

ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar?

ZİN D Yatırım ve Geliştirme şirketi tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki, ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar? İşte detaylar...

Korkmaz kahve makinelerinde muhteşem indirim! Fiyatı tam 400 TL düştü! İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi…

Korkmaz, bu seferde Türk kahvesi düşkünlerini sevindirdi ve kahve makinelerinde üyelere özel indirimine gitti.

Zin D Sefin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zin D Sefin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Sahil Zeki ve Sara Zin Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, "Dalgalı döviz kuru piyasasında en güvenli liman gayrimenkul. Yatırımcılar için haklı ve karlı kazanç dönemi" diye konuştu. 

Oğuz Korkmaz İktisat Evim Genel Müdürü oldu!

Bankacılık ve finans sektöründe 25 yılı geride bırakan Oğuz Korkmaz İktisat Evim Genel Müdürü oldu...

Zin Otelcilik Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zin Otelcilik Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Sayılgan tarafından kuruldu.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Korkmaz Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Arslan tarafından kuruldu.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan 'dönüşüm' çağrısı!

Gaziemir’de dönüşüm 8 yıl boyunca “ekonomik kriz” engeline takılırken, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na çağrı yaptı. 

ZİN D Semt projesi satışta! Yeni proje!

Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen marka ilçesi Çekmeköy’de hayata geçirilen Zind Semt projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor.

ZİN D Diamond Çekmeköy projesi satışta!

ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş. tarafından Çekmeköy'de inşa edilen ZİN D Diamond projesi satışa çıktı. Projede daire fiyatları 433 bin TL'den dükkan fiyatları, 466 bin TL'den başlıyor.

halil korkmaz zin-d Haberi

halil korkmaz zin-d

ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.şž tarafından çekmeköy'de hayata geçirilen Zin D Zen projesinde 53 metrekarelik, 36 adet 1+1, 114 metrekarelik 30 adet 2 + 1 ve 128 metrekarelik 28 3+1 daireler ev sahibi olmayı düşünenlere sunulan alternatifleri oluşturuyor. Toplam konut sayısının 96 olduğu projede teslimlere 2012 yılının Aralık ayında başlanması planlanıyor.

Sosyal alanlarıyla da iddialı

Projede 1+1, 2 + 1, 3 + 1 daire seçenekleri ve her daire için minimum bir araçlık kapalı otopark ve kapalı otoparktan dairelere asansörle ulaşım imkanı bulunuyor.

Fitness center, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, ortak alanlar için jeneratör, merkezi sistem ısınma projeden ev sahibi olacak sakinlere sunulan ayrıcalıklar arasında geliyor.

ZİN D Yatırım

ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.şž, yıllarca Garanti Bankası, Axa Oyak Holding,...