07 / 05 / 2024

Halil Şahin demir çelik sektörü

Halil Şahin demir çelik sektörü

Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin, Paris'te düzenlenen 72. Uluslararası İnşaat Demiri İhracatçıları ve Üreticileri Birliği toplantısına katıldı..

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşam İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Demir ve Yılmaz Kayma tarafından kuruldu.

Arden Harita Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Harita Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de İbrahim Halil Taşdemir tarafından kuruldu.

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Fatih Koştu ve Halil Şahin ortaklığında kuruldu.

Arzum Yapı İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arzum Yapı İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Fatma Şahin: En güzel işimiz metro olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada “‘Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan’ türküsünü söylemişiz yıllardır, kara treni bile çalıştıramamışız. İki yıl önce Gaziray Banliyo Hattı Projesi’ne başladık, kara treni Gaziray’a dönüştürdük." dedi.

Nova 34 Yapı Taahhüt İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova 34 Yapı Taahhüt İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Demir ve Nurullah  Bıyık ortaklığında kuruldu. 

Kentsel dönüşüm projeleri askıya alınmalı!

Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı olan Habip Ahmet Şahin, inşaat sektöyle ilgili görüşlerini payşlaştı. Şahin, demir fiyatlarının sektöre etksini anlattı.

Aksu Güzelyurt'a cami ve park geliyor!

AKSU Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi'ne cami ve park yapacak. Proje çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Halil Şahin, parkın hemen yanına cami yapacaklarını ve çalışmasının proje aşamasında olduğunu söyledi.

Antalya Aksu'daki İncikpınarı İlkokulu için ihale süreci başladı!

Antalya'nın Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in temasları sonucu İncikpınarı İlkokulu ve Ortaokulunun tamamlanması için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ödenek geldi.

Yıldızstar İnşaat Demir Elektrik Temizlik Otopark Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Yıldızstar İnşaat Demir Elektrik Temizlik Otopark Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş. bugün Can Şahin tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

İntegral Demir Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntegral Demir Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Koç tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Kartal, Atalar Mahallesi, Çanakkale Caddesi'nde kuruldu.

Altındağ Halil Şahin Çam Cami açıldı!

Hayırsever işadamı tarafından Üreğil Mahallesi’nde yaptırılan Halil Çam Cami ve Saliha Çam Kur’an kursu dualarla hizmete açıldı. Ali Okan Çam tarafından yaptırılan cami 700 kişi kapasiteye sahip. 4 ayda tamamlanan cami Selçuklu mimarisiyle inşa edildi.

Halil Şahin demir çelik sektörü Haberi

Halil Şahin demir çelik sektörü
Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin, Paris'te düzenlenen 72. Uluslararası İnşaat Demiri İhracatçıları ve Üreticileri Birliği toplantısı ve SteelOrbis Bahar Konferansı'nda dünya demir-çelik piyasasının temsilcileri ile bir araya geldi. Şahin, "Uluslararası alanda yaşanan gelişmeler Türk demir-çelik sektörü açısından umut vaat etmiyor. Irak ve Suriye'de yaşanan iç çatışmalar sebebiyle ihracatımızda yaşanan gerileme, diğer Körfez ülkelerince Yemen'e yönelik başlatılan askeri operasyonla daha büyüyecek gibi görünüyor. Talep azalması ve mamul fiyatlarındaki düşüşle, sektörümüzü çok zor bir yıl bekliyor" dedi.


Yeni...