01 / 05 / 2024

Halil Yanmaz kimdir

Halil Yanmaz kimdir

Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil Yanmaz TÜİK konut satış rakamları değerlendirdi. Yanmaz, " 2017’nin ilk 6 ayına baktığımızda yükseliş eğilimi gösteren rakamların, Temmuz Ayı’ndaki bu hızlı çıkışın ardından yıl sonunda çok büyük bir ivme kazanacağı kanaatindeyiz. " dedi.

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Halil Duman kimdir? Ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı?

Halil Duman nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Halil Duman ile ilgili tüm merak edilenler...

Halil Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Halil Nejat Çuhadaroğlu hangi üniversitelerden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi alanda çalışıyor? İşte Halil Nejat Çuhadaroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Halil İbrahim Aşgın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Silivri'nin en büyük okulu Şubat'ta açılıyor!

Silivri’nin en büyük okul projesi Şubat ayında hizmete açılıyor. Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz, okul projesinin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

İbrahim Halil Yanmaz'dan 3 yeni şirket!

Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz, bugün 3 yeni şirket kurdu. Şirketlerin toplam sermaye bedeli 25 milyon 370 bin TL olarak belirlendi. 

Ilgın İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ilgın İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 23 milyon 370 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yanmaz ve Abdulvahap Arslan ortaklığında kuruldu. 

Ilgın İnşaat 2018'de örnek projelere imza atacak!

Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz 2018 yılında örnek olacak projelere imza atacaklarını ifade etti.

Konut satışındaki hızlı çıkış yıl sonunda çok büyük bir ivme kazanacak!

Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil Yanmaz TÜİK konut satış rakamları değerlendirdi. Yanmaz, " 2017’nin ilk 6 ayına baktığımızda yükseliş eğilimi gösteren rakamların, Temmuz Ayı’ndaki bu hızlı çıkışın ardından yıl sonunda çok büyük bir ivme kazanacağı kanaatindeyiz. " dedi.

Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil Kamil Kocapınar, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliğine atandı. Peki, Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil İbrahim Alpaslan kimdir?

22 Şubat 2016 tarihinde Türk Mühendisler ve Mimarlar Odaları Birliği seçimleri yapıldı. İzmir Mimarlar Odası yeni başkanı Halil İbrahim Alpaslan oldu. Peki Halil İbrahim Alpaslan kimdir? Halil İbrahim Alpaslan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Halil Deveden kimdir?

Mersin İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Deveden kimdir? Halil Deveden, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Deveden, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Halil Yanmaz kimdir Haberi

Halil Yanmaz kimdir

Türkiye genelindeki konut satışlarında geçtiğimiz yılın Temmuz Ayı’na nazaran yaşanan yüzde 42,4’lük artış, sektörümüzde haziran ayında yaşanan kısa durgunluğun çok kısa süren bir geçiş dönemi olduğunu gösteriyor. 


2017’nin ilk 6 ayına baktığımızda yükseliş eğilimi gösteren rakamların, Temmuz Ayı’ndaki bu hızlı çıkışın ardından yıl sonunda çok büyük bir ivme kazanacağı kanaatindeyiz. 


Hükümetimizin satış rakamlarının ve yatırımların artması yönünde verdiği desteklerle sektör olarak ekonomiye sağladığımız katma değeri sürekli artırıyoruz. En çok kazandıran yatırım araçlarından birisi olması dolayısıyla da, konuta olan talepte her geçen gün artış yaşandığını gözlemliyoruz. Geçtiğimiz yılın Temmuz Ayı’nda yaşanan hain darbe girişiminin ardından başlattığımız seferberlikle dimdik ayakta kalabilen sektörümüz, bugün koşarak ilerleme kat ediyor.


Ilgın İnşaat olarak yatırımcılarımıza mevcut ve planladığımız projelerimiz aracılığıyla bir konuttan daha fazlasını, yeni bir yaşam konsepti...