03 / 05 / 2024

Halilrıfatpaşa restorasyon

Halilrıfatpaşa restorasyon

Halilrıfatpaşa Caddesi üzerindeki 56 ve 58 kapı numaralı iki tarihi yapının kamulaştırma işlemlerini tamamlayan Konak Belediyesi, metruk binaları yepyeni bir görünüme kavuşturmak için düğmeye bastı.

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

Bermet Restorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bermet Restorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Çetin tarafından açıldı.

Arıboğa Restorasyon Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıboğa Restorasyon Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Arıboğa ve HB Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Tokat Mustafa Ağa Hamamı restorasyon işi ihalesi 10 Aralık'ta!

Tokat İl Özel İdaresi tarafından Tokat Merkez Mustafa Ağa Hamamı restorasyon edilecek. Restorasyon işi ihalesi 10 Aralık 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleşecek.

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşiyan Ayyıldız Kavuncu tarafından kuruldu.

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon Enerji İnşaat İthalat Ve İhracat A.Ş. kuruldu!

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon Enerji İnşaat İthalat Ve İhracat A.Ş. Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Aktarli ve Mustafa Hakkı Demirel tarafından kuruldu. 

Milli Saraylardan Topkapı Sarayı restorasyon açıklaması!

Milli Saraylar İdaresi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çapoğlu, medyada gündeme gelen Topkapı Sarayı Valide Sultan Dairesi'ndeki restorasyon ile ilgili açıklama yaptı.

Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas'ta restorasyon çalışmaları başlıyor!

Anadolu'nun yanı sıra farklı coğrafyaları da eserleriyle nakış nakış işleyen Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas Mahallesi'nde sokak sağlıklaştırması ve restorasyon çalışmaları başlıyor.

Haydarpaşa Garı'nda restorasyon havadan görüntülendi!

Restorasyon çalışmaları hızla süren Haydarpaşa Garı'nın sembolleri arasında gösterilen saat, yeniden eski yerine monte edildi. 

Kars Mazlumağa Hamamı restorasyon çalışmaları tam gaz!

Tarihi Dokunun Korunması Projesi kapsamında Kars'taki Mazlumağa Hamamı’nın 3’üncü etap restorasyon çalışmaları başladı. 

Kaçmaz Restorasyon Mimarlık Grup Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kaçmaz Restorasyon Mimarlık Grup Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Haydarpaşa Garı'nda restorasyon tüm hızıyla sürüyor!

Haydarpaşa Garı, İstanbul'un simge binalarından sadece bir tanesi. Çıkan yangın sonrasında büyük hasar gören binada restorasyon tüm hızıyla sürüyor. Tarihi binanın iki kulesindeki çalışmalar tamamlandı.

Okça İnşaat Restorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okça İnşaat Restorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Oktay Çakır tarafından kuruldu.

Halilrıfatpaşa restorasyon Haberi

Halilrıfatpaşa restorasyon


Konak Belediyesi, tarihi yapıları yeniden ayağa kaldırmak adına yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Yaklaşık 2 bin 500 tescilli ve tarihi binaya ev sahipliği yapan ilçede belediye öncülüğünde sürdürülen restorasyon çalışmaları kapsamında kentin simge yapılarının bulunduğu Varyant'ın hemen üstünde yer alan Mecidiye Mahallesi'ndeki yan yana inşa edilmiş iki tarihi bina restore edilmek üzere kamulaştırıldı. Çevre halkının 'İkiz evler' olarak adlandırdığı ve geçmiş yıllarda çıkan bir yangının ardından kaderine terk edilen tarihi binalar, Konak Belediyesi’nce başlatılan çalışmalar kapsamında kente kazandırılmak adına satın alındı. 


İKİSİ BİR ARADA

Yıkılma tehlikesi yüzünden uzun yıllar mahalleliye korku salan Halilrıfatpaşa Caddesi üzerindeki 56 ve 58 kapı numaralı iki tarihi yapının kamulaştırma işlemlerini tamamlayan Konak Belediyesi, metruk binaları yepyeni bir görünüme kavuşturmak için düğmeye bastı. Kamulaştırılması tamamlanan tarihi...